torstai 30. tammikuuta 2014

Tänään on helpompi hengittää

Aurinko paistaa ja ulkona on juuri sopivasti lunta narskumaan kengän alla. Pipon voi painaa korvien peitoksi ja huiveja saa pitää sekä sisällä että ulkona ilman tuhahduksia. Villasukatkin mahtuvat juuri sopivasti kenkiin ja kylmillä firman kivilattioilla on mukava tapsutella värikkäillä raitasukilla.

Monet neuleet ovat siis päässeet käyttöön lumen tultua. Yhdet villasukat jouduin jo paikkaamaankin kovan käytön seurauksena pohjasta. Kaipaan lähinnä pitkää villatakkia, jonka virkaa ehkä tuo Still light valmistuessaan paikkaa. Kohta ollaan jo taskuissa ja helmassa. Kun vaan ehtisi joskus neuloa pidempään.

Tässä tosin ikiaikaa sitten otettu kuva. Odotti sekin aika pitkään blogiin pääsyä..

Jouluun vielä palatakseni: Unohdin näyttää hienon lahjani käytössä. Mies tilasi minulle siis vyyhdinpuut. On se vaan kiva mies.


Jotenkin tänään on helpompaa hengittää. Tein suuria päätöksiä ja ehkä kohta alan nauttia niiden hedelmistä. Kevät on kuulkaa hieno asia.

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Vyyhdinpuut toimivat paremmin vaakatasossa, kun ei tuo kehikko revähdä auki, kun lankaa on enää pari kierrosta jäljellä. Itsellä toki vanhat puut, mutta ehkä uusissa toki on jokin stoppari. Onnea uusille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos vinkistä! Löysin tosta kuvan oton jälkeen stopparin, joka auttoi aika paljon tota hommaa. Onhan noi aika vinkeet ja auttaa tekemään siistimpää jälkeä. Ja mikä parasta: Miehen kädet ja hartiat saavat levätä!

   Poista
 2. Kylläpä sait mieheltäsi kivan ja osuvan lahjan. Ton kaveriksi vielä kerijälaite ja avot! Kevättä tuntuu olevan jo ilmassa, huolimatta lumesta ja pakkasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se mies onnistuu näissä ostoissaan :)

   Kevät tulee ihan just, kunhan odotellaan vielä hetki!

   Poista