sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Mihin meni maaliskuu?

Tuntuu että kevät olisi jo pidemmällä kuin onkaan, koska viime aikoina sää on hellinyt tälläistä loppukevään lasta. On ihana seurata miten luonto jälleen herää uniltaan. Tänään bongasin ensimmäisen sinivuokonkin tuolta erään lenkkipolun nurkilta. Vielä kun sataisi vähän vettä ja maahan tipahtaisi kaikki tämä katupöly, olisin äärimmäisen iloinen.

Neuloin muutamia juttuja eteenpäin tässä erinäisten duunireissujen ja muun neuleajan puitteissa.

Nämä aloitin tammikuussa nimellä neukkarisukat. Jotenkin vaan tökki ja sukkien teko kesti. Maaliskuun alkupuolella sain nämä kuitenkin valmiiksi. Ei näissä mitään vikaa sinällään ole, mutta ei vaan jotenkin inspiroinut. Ihanat sukathan nuo on, vaikkakin järjettömän värikkäät. Jotain salaista viehtymystä tunnustan kuitenkin näihin omaavani. Harmi että tein muutamaa kokoa itselleni liian pienet, mutta yhdelle teinille näitä olen neulonut. Lanka on Zitron Trekking (XXL), joka oli ihan mukavaa neulottavaa tuntumaltaan. Puikot kolmoset.

Tässä se todellinen ajankäytöllinen ongelma. Still light kokoa XL. Ja hieman pidennetty helma. Vielä kovin muodoton vaate, mutta hihojen ja taskujen jälkeen valmis. Jostakin syystä nuo hihat ovat aina liian isot, näin tälläkin kertaa. Mutta samapa tuo, käyttöön tulee joka tapauksessa.

Ja niinhän siinä kävi että en saanut otettua kuvia kaikista kauppaani tulleista silmukkamerkeistä. Lisää on kuitenkin tässä kevään aikana tulossa! Kannattaa siis aina välillä käydä kurkkimassa mitä onkaan tarjolla.

2 kommenttia:

  1. "Järjettömän värikäs" oli ilmaisu joka miullakin tuli ekana sukista mieleen :D Onnea Still Lightin selättämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan. Järjettömän. Välillä olen kyllä miettinyt, että mitä lankavärjärien mielessä oikein liikkuukaan..

      Poista