keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Aikamatkaajan ensimmäinen kirja

Tein muutama vuosi sitten tällaisen vauvakirjan ystäväni esikoiselle. Silloin jo lupailin aikamatkailijan kirjaa, jonka sain vihdoin ommeltua inspiraation saavuttua paikalle.

Pesin aikoinaan kaikki kankaat niiden saapuessa meille, mutta tämän kohdalla väriä vuosi ja kangas haalistui muita kankaita enemmän. Se harmitti kovin ja projekti venähti. Kaivelin kuitenkin keskeneräisten käsitöiden koria ja tajusin tämän olevan vieläkin kesken. Kaivoin ompelukoneen esille ja surauttelin valmiiksi kun saavuin mukavalta brunssilta loman päätteeksi.

Ei mennyt kovin kauaa, ihan tarkoituksella. Jälki on jälleen minulle ominaista kakkoslaatua, mutta kelpaa minulle. Tykkään tästä kirjasta kovin! Ja hei, kuka nyt ei haluaisi aikamatkaajan ensimmäistä kirjaa kotiin? Niinpä.

Spoonflower muuten tekee näitä kankaita vieläkin. Ihan mahtava mesta. Ei maksettu mainos. Toki Jenkkilästä postikulut ja tullit täytyy ottaa huomioon, mutta eipä nuo nyt kovin paljon maksa ja lopputulos on ihastuttava. Kaiken lisäksi nämä pienet kirjat ovat helppo tapa tutustua omaan ompelukoneeseen ja suorien saumojen ompeluun. Mulle sopiva projekti siis.

1 kommentti:

  1. En kestä, ois niin ihania! Dr Who on ihan lemppari, hurahdin viime kesänä siihen!

    VastaaPoista