keskiviikko 13. elokuuta 2014

Nurmilintu

Joskus tuntuu siltä että joku neuleohje vaan kutsuu luokseen. Näin kävi Nurmilinnun kanssa. Kutsu oli jopa niin kova, että otin ensimmäiset langat käteen jotka omasta varastosta tuli mieleen. Ei mikään järkevä ratkaisu näin jälkikäteen ajateltuna.

Kuva on ihan killissä, mutta lopputulema on kuitenkin näkyvillä. Kesken pikakuvaussession nimittäin alkoi satamaan vettä ja tämä kuva oli ainoa edes lähelle tarkka tästä saavutuksesta.

Tein tietenkin virheen ensimmäisessä pitsikerroksessa, mutta en jaksanut enää kuumepäissäni korjata virhettä. Olin unohtanut lisätä silmukan edellisen kerroksen lopussa ja se kostautui saman tien.

Lankana käytin Lumoavan Langan loppuunmyynnistä ostamiani Rowanin Purelife Revivea, joka on kyllä vieläkin mukava lanka neuloa kesäkuumalla. Ja voi kun se asettuu muotoonsa niin nätisti blokatessa! Puikkoina käytin nelosen kulmikkaita puikkoja. Tuli ihan hyvännäköistä pintaa näillä välineillä.

Nurmilintu on kyllä minusta varsin nopea ja helppo ohje, jota oli ilo neuloa. Voi olla että teen vielä toisenkin, kunhan löydän sopivan langan. Revivet näyttivät kerällä harmaalta, mutta neulepintana väri muuttui sinertäväksi. Harmaalle olisi ollut käyttöä, mutta sinisen kohdalla täytyy vielä miettiä uusiksi. Ehkä näin loppukesän lämmikkeeksi kuitenkin kelpaa.

Tällä hetkellä poden mystistä tautia joka saa keuhkot kipeytymään ja olon vetämättömäksi. Onneksi töitä voi tehdä myös etänä ja Netflix-suosituksia on sadellut vähän joka puolelta. Kyllä se tästä vielä.

2 kommenttia:

  1. On kyllä kaunis Nurmilintu! Itsellänikin on tuo juuri puikoilla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Eikö olekin suhteellisen stressitön neulottava? Ihana ohje!

      Poista