keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Mitä tulikaan tehtyä

Päivitysten välit senkun pitkittyvät. Se on kummallista, sillä tuntuu että neulon ja teen koko ajan jotakin. En osaa sanoa onko se pelkkää harhaa, sillä kovin paljon kuvattavaa ei ole ehtinyt kertyä.

Jännä tilanne täällä meillä kuitenkin on. Meille nimittäin muutti hieman yllättäen 3D-tulostin! Mieheni tulostelee sillä kaikenlaista testatessaan sen ominaisuuksia, joten meille on muuttanut asumaan melkoinen määrä erilaisia pieniä asioita.Tällä olisi tarkoitus jossain vaiheessa tehdä omaakin tuotantoa, kunhan koneen toimintoihin tottuu. Saattaa siis olla että jatkossa ainakin osa silmukkamerkkiseteistäni on osittain printattu kotona! Melko hurjaa sanoisin.

Kävimme pikareissulla Tukholmassa muutama viikko sitten ja tuliaisiksi ostin pieniä joulupalloja. Inhoan joulua, mutta tänä vuonna yritän panostaa positiivisiin ajatuksiin, joten hankimme minikuusen jo marraskuussa. Asiaa auttoivat myös nuo älyttömän suloiset pallo, joita paketissa tuli kolmen tuon kokoisen kuusen koristustarpeisiin. Taustalta löytyvä myös viime joulun liitutaulupallot, jotka vielä odottavat lopullista joulun sijoitustaan.

Tällä hetkellä valmistelen kaikenlaisia jouluasioita ja kirjoitan esseitä. Luettava määrä 25 opintopisteen suorittamiseen yhdessä periodissa on melkoinen, mutta onneksi läsnäolopakollisilla luennoilla saa neuloa. Kyllä tämän syksyn jälkeen huokaisen helpotuksesta, vaikka tipunkin pelkkien tukien varaan. Ei ihminen ihan näin paljon uusia asioita jaksa vuoden sisään.

2 kommenttia:

 1. No voi vautsi tuota tulostinta! Tämä on aivan äimän käkenä täällä, huh hei.
  Jaan tuntemukset joulusta. Mulla on ollut kuusi viimeksi joskus 2003 tai silleen. En ole kaivannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulostin on kyllä kieltämättä aika hieno. Kaikkea ne fiksut ihmiset keksii.

   Poista