lauantai 1. marraskuuta 2014

Ne ihanat luottosukat

Elokuusta asti olen neulonut itselleni villasukkia, joita voin sitten syksyn ja talven aikana käyttää yliopiston käytävillä ja kirjastossa. Langat kävin ostamassa kesällä Villavyyhdin loppuunmyynneistä ja yllätyin itsekin värivalinnoistani.

Pinkkiä ja harmaatahan niihin sitten neuloutui. Ja pitkällä aikavälillä. Ne ovat kuitenkin ihanat perussukat hieman omaperäisemmillä raidoilla. Ja tykkään hirmuisen paljon! Puikkoina käytin kolmosia, lyhyitä ja metallisia. Nautinnollista.

Saumat tein sukan sisäsyrjälle, joten nekään eivät haittaa menoa. Lanka on siis Vuorelman Vetoa, joka harmikseni näyttää olevan katoava luonnonvara Vuorelman konkurssin myötä. Yritän saada tätä lankaa kuitenkin hupeneviin varastoihini sen verran, että muutamat muutkin sukat joskus tekisin. Nykyisellään kun Vetoa taitaa löytyä vain yhteen pariin sukkia.

Onhan nää aika kivat. Raidatkin on parhaat. Jokin näissä väreissä tekee mieleni iloiseksi ja näitä käyttäessä esseetkin varmaan valmistuvat nopeammin ja laadukkaammin. Toisaalta, ensimmäisestä tentistä vetäisin parhaan mahdollisimman arvosanan, joten ei tämä opiskeluelämä nyt ihan huonosti lähtenyt käyntiin.

6 kommenttia:

 1. Onpas virkeät sukat! Veto onkin kyllä hyvä sukkalanka, minäkin sitä kävin hilloamassa vähän ennen Vuorelman konkurssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain sitä pitäisi vielä saada hillottua. Toivottavasti jämäkeriä löytyy Tampereen messuilta. Muuten tulee itku!

   Poista
 2. Siis mitä, Vuorelma mennyt konkkaan?!? Olipa hyvä aika ihastua Vetoon... Saisikohan sitä jostain vielä hamstrattua? :/

  VastaaPoista
 3. Miten minulta on mennyt Vuorelman konkurssi ohi?! Onpa kurjaa. Veto kun on minusta ollut tosi kivaa lankaa juuri sukkiin. Onneksi sait sitä hamstrattua, ja tuo pinkin ja harmaan liitto toimii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sinulla täällä :) Ekaa kertaa piipahdin. Ihana väritys näissä sukissa.

  VastaaPoista