torstai 20. marraskuuta 2014

Operaatio joululahjat: osa 1

Päätin tänä vuonna että teen osan lahjoista jälleen käsin. Koska mieheni tekee myös omat lahjansa itse, voi tätä joulua kutsua teeseitse -lahjasesongiksi.

Vältellessäni esseen kirjoitusta päädyin pyörittelemään paperinarupalloja. En suosittele hommaa kellekään. Kierteet tekevät minut hulluksi. Eikä lopputulos nyt niin tajunnan räjäyttävä ollut. Mutta tulipahan kokeiltua. En kyllä ymmärrä miten joku näitä päiväkoti-ikäisten kanssa haluaa tehdä. Sotkua tulee ihan kamalasti!

Sitten itse joululahjoihin. Sain muutama vuosi sitten nuoriltani joululahjaksi kulkusen, johon he olivat maalanneet poke-pallon. Päätin että tänä vuonna jatkan ideaa hieman isompiin kulkusiin. Ostin Hobby pointista itselleni tussit joiden piti olla peittäviä ja pysyviä, mmutta lopputuloksen näette kuvassa. Valkoinen vaatii lisäpaikkailuja melko paljon. Maalamisen lisäksi pinta on pakko lakata, koska maali lähtee koskettamalla pinnasta irti. Pöh ja pah. Akryylivärit kunniaan ensi kerralla.

Tuo alempi onkin sitten toinen joululahjaidea. Lasinaluset on tehty tällä ohjeella ja niiden saaja pitää todella paljon Kapteeni Amerikasta. Mikäs sen parempi lahja kuin Kapun kilpisetti. Lankana käytin Fiina-Neuleesta hankkimaani Scahachenmayr nomotta Cataniaa, joka taipui hieman vältellen tähän muotoon. Virkkaaminen ei myöskään ole minun juttuni pidemmän päälle, niska ja hartiat ovat aivan jumissa. Mutta toivottavasti lahjan saaja pitää näistä.

Jossain vaiheesas pitäisi varmaan kertoa Tampereen kädentaidon messuistakin. Harmi vaan, että olen valoisaan aikaan aina koulussa tai muualla, en koskaan ehdi kuvata ostoksiani oikeassa valossa. Toisaalta, toinen vyyhdeistä on jo puikoilla, joten ehkä odotan valmiisiin tuotoksiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti