perjantai 9. tammikuuta 2015

Lankaleikki

Kuten moni muukin neuloja, ostin oman Veera Välimäen tekemän Lankaleikkini alennusmyynnistä. Hinta oli naurettava niin hienosta kirjasta, joten pakkohan se oli mukaan ottaa.
Ihanan inspiroiva kirja. Kaikenkaikkiaan. Vielä kun olisi varaa plussakokoisen käsinvärjättyyn villatakkiin, se olisi hienoa. Opiskelijana täytyy kuitenkin tyytyä hieman tylsempiin väreihin.

Ensimmäisenä puikoille pääsee Hupputakki. Kohta ollaan jo kainaloiden kohdalla. Vaikka väri onkin tylsä ja malli suht aivoton, se on juuri sopivan hyvä tämän hetken elämään. Ja tykkään siitä miten yksinkertainen villatakki on tulossa. Minimaalinen säätö on hyvästä ja luennoilla on taas ensi viikolla hyvä neuloa pehmeää lankaa.


Muuttokuorma senkun kasvaa. Langat on jo pakattu ja pikku hiljaa matka kohti uutta kotia voi alkaa. Kodin tiivistäminen laatikoihin on yhtä aikaa kamalaa ja ihanaa. Kyllä se tästä.

2 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä, usko vaan :-D
  Tuon värinen neule on oikeasti tosi näppärä (sanoo ihminen joka osaa käyttää vain sukkia villasta...). Siitä kun saa asusteilla minkä värisen vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, enkähän opi tähänkin väriin tottumaan. Ja sitä paitsi ihanan pehmeä vaate on tulossa, joten eipä tuo väri nyt niin haittaa.

   Poista