tiistai 17. maaliskuuta 2015

Lankavarastoni

Tilkkuprojektin innoittamana päätin kokeilla, josko lankavarastoni mahtuisi levitettynä vihdoin keittiön pöydällemme. Vuosi sitten aloitin tietoisen lankojen neulomisen varastosta ja siinä sivussa niitä tuli myös myytyä. Lankojen kuluttaminen niiden hilloamisen sijaan on näkynyt jo muuttoaikana, sillä lankaa siirtyi uuteen kotiin yhden säilytyslaatikon verran vähemmän.

Ja kyllähän se pöytä vielä langoilla peittyy, mutta kerroksia ei tarvinnut tehdä. Lisäksi huomasin, että tämä varastosaldo myös puhuttelee paljon enemmän kuin ne aiemmin omistamani lankakasat. Langat ovat pikku hiljaa muuttuneet laadukkaammiksi. Se on ilo, sillä ikävien lankojen neulominen on lopulta ihan kamalaa. Siksi olen iloinen, että kahdessa lankalaatikossani on nyt suurimmaksi osaksi sellaisia keriä ja vyyhtejä, joiden neulomisesta nautin.

Täytyy myöntää, että ihan kaikki langat eivät tässä kuvassa kuitenkaan ole. Jämälankapurkit ovat vielä kuvaamatta ja töissä kiinni olevat langat vievät puolikkaan laatikon verran tilaa. Niissä ovat kiinni myös loput novitalaiset lankani, joita pyrin välttämään vastaisuudessa vielä enemmän. Tai ainakin odotan, että laatu vastaa hintaa jatkossa.

4 kommenttia:

 1. Mulla riittää vielä matkaa tuohon. Ei ihan mahdu 24,5 kg keittiön pöydälle edes jatkopalojen kera. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu pöydästä. Varmaan sellainen kuninkaallinen, 50 hengen pöytä olisi enemmän kuin riittävä? :D

   Poista
 2. Oi, niin kauniita aurinkovärejä pilkahtaa tuolla nurkassa. Keltaista ja oranssia, oih.
  Tällainen lankojen järkeistäminen kuulostaisi kyllä tosi fiksulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Välillä on niin vaikeaa hahmottaa mitä kaikkea sitä onkaan piilotellut varastoon, joten sen levittäminen johonkin antaa realistisen kuvan varastosta. Jo siksi kannattaa.

   Poista