perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ennenjulkaisematonta materiaalia

Huomasin jättäneeni julkaisematta muutamia tehtyjä neuleita.

Ravelryn mukaan olen saanut nämä lapaset valmiiksi jo joulukuun alussa viime vuonna. Alunperin niiden piti olla myös joululahja, mutta annoinkin ne sitten jo ennen joulua miehelle käyttöön. Niissä näkyykin jonkin verran nukkaantumisen esiastetta. Lanka on Leppoisan jouluvaihdon perua vuodelta 2012, joten oli ihan hyväkin käyttää lanka jo projektiin.. Näistä tuli pehmoisat ja mukavat lapaset, joita on käytetty ilolla.

Toinen valmistunut, mutta julkaisematon työ on Hinagiku (ravlink) -pipo, jonka tein ihanan pehmeästä Handun merinosta. Muistan tapelleeni langan ja mallin kanssa, kun en jaksanutkaan vaihtaa enää kolmannella purkukerralla suurempiin puikkoihin. Se toki kostautui, ja piposta tuli himpun verran liian pieni omaan päähän. Mutta tykkään silti. Lanka on taivaallisen pehmeää ja kaunista.

Mallikerta toistuu pienistä puikoista johtuen hassusti, mutta en jaksanut enää jossakin vaiheessa välittää siitä. Se nyt on vaan niin ihana pipo vaikka neuloja ei ihan osannutkaan.

Langan sain juuri olleesta Jouluvaihdosta. Näyttää tämä jouluvaihtojen lanka olevan tämän postauksen teemanakin. Hurjaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä neuleita sulla on jäänyt ennen näyttämättä. Kuinkas nää värit nyt tuntuvat niin herkuilta, vois yhdistää vaikka samaan työhönkin. Namskis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Kyllähän nuo herkun värisiä todella olisivat yhdessä! Täytyykin ruveta suunnittelemaan lisäkerien ostoa..

      Poista