sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikon aikana koettua

Kaikenlaista on ehtinyt taas tapahtua viikon aikana.

Viikon rauhallisimman hetken tarjosi yliopiston kirjasto, joka kokeilee huhtikuussa sunnuntain aukioloaikaa. Tämän päivän perusteella kokeilu on todella onnistunut, tilaa löytyi ja motivaatio lukea oli korkealla. Myös turistit näyttivät löytäneen paikalle mukavasti. Neljän maissa porukkaa oli kasautunut paikalle jo siinä määrin, että yksin ei tarvinnut istua, mutta jalat sai silti sohvalla ylös. Villasukat ovat kyllä ehdottoman tärkeät kirjastossa! Onneksi on taas omiin jalkoihin sopivia ja ehjiä sukkia, joita käyttää.

Viikolla kävin läpi paljon jämälankoja. Kuten jo aiemmin näytin, lankavarastoni alkaa olla melko vähäinen suuritöisten neuleiden tekemiseen, joten olen ottanut puikoille ja koukulle pienempiä projekteja. Niitä varten purkit ovat olleet erityisessä tarkastelussa.

Jännittäviä asioita on ollut työn alla. Ensimmäistä kertaa teen tällaista projektia, josta kerron toki myöhemmin lisää. Vaalitulosta odotellessa ajattelin tuon vihreänkin itsekehrätyn pallon virkata ja neuloa mukaan tähän hommaan. Lisäksi tarvitaan ainakin nappeja, nauhoja ja muuta jännää. Katsotaan miten onnistun. Kiintoisa projekti noin kaikenkaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti