perjantai 15. toukokuuta 2015

Äidille

Neuloin äidilleni siis lahjaksi ostamistani Allinoista Out of Gas -huivin. Aiemmin tekemäni huivi oli kooltaan pienempi johtuen lankavalinnasta, mutta tämänkertainen versio oli jo omiinkin hartioihin ihan mukavan kokoinen.

Lankaa kului hieman yli kolme kerää ja kaikenkaikkiaan neulontaosuudesta jäi ihan mukava tunnelma. Kaikki ei toki mennyt niin kuin piti, sillä Allino vuotaa järjettömän paljon väriä huuhteluveteen.

Tajusin ottaa kuvan vasta kolmannesta huuhtelusta, mutta kaikenkaikkiaan pyöräytin uutta vettä altaaseen kymmenisen kertaa. Sen jälkeen kyllästyin, sillä väriä vaan lähti. Nyt pitääkin varoittaa äitiä käyttämästä huivia sateella. Är ja mur, loppulanka oli tarkoitus käyttää tiskirätiksi. Ei kyllä tuollaisella värimäärän lähdöllä.

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis huivi, ja todella kauniin värinen myöskin.
  Voi kun nyt pitäisi värinsä. Mulla on johonkin lankaan auttanut miedossa etikkavedessä liotus, se jotenkin vissiin sulkee värin kuidun sisään. Tai jotain :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin etikkavettä käyttää, mutta kun siitä jää moneksi päivää vieno tuoksu. Äiti kun oli tulossa huivia hakemaan heti seuraavana päivänä. Ensi kerralla pitää kokeilla!

   Poista