perjantai 14. elokuuta 2015

Sula hopsulaheissula hopsansaa

Vihdoin omistan Peppi Pitkätossu -paidan.Tai siis, olen omistanut sen jo hetken aikaa. En vaan ole saanut aikaiseksi kuvia.

Ohje löytyy Dropsin sivuilta ja valitsin itselleni toisiksi suurimman koon. Ostin ohjeen mukaista lankaa, onneksi hieman enemmän kuin ohjeessa luki, sillä hihat olisivat jääneet kovin lyhyiksi ilman lisäkerää valkoista. Ohjeesta poiketen tarkoituksena on myös löytää kaula-aukkoa varten hakaset. Jostain syystä ne ovat olleet minimissä vastaan tulleissa kaupoissa, joten etsintä jatkuu.

Paita oli kokolailla helppo tehdä. Ainoa ongelma oli lanka, joka pölisi ja pöllysi jatkuvasti. Puuvillalangoista lähtee kyllä jonkin verran nöyhtää, mutta noista langoista, varsinkin valkoisesta, lähti käsittämätön määrä pientä ja joka paikkaan tarttuvaa pölyä. Ei mitenkään kovin miellyttävää. Siksi paita valmistui lähinnä kotona.

Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Kesäkeleillä en ole vielä päässyt paitaa käyttämään, mutta alkusyksystä se lienee oikein mukava päällä. Ja vihdoinkin voin leikkiä Peppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti