maanantai 7. joulukuuta 2015

Kämmekkäitä syksyyn

Ilma ei ole vielä kylmennyt monenakaan päivänä pakkasen puolelle, mutta olen varustautunut siitä huolimatta jo ennakolta hyvin.

Tein itsekehrätystä ja hyvin marinoituneesta langasta itselleni kämmekkäät, jotka ovat osoittautuneet mukavan lämpimiksi. Lanka taisi olla ensimmäisiä kehräämiäni villoja, jotka sain mieheni sisarelta aikoinaan lahjaksi.

Muistikuvaa villan laadusta ei ole, mutta epäilen sen olevan BFL:ää. Langan epätasaisuus ei oikeastaan haitannut lopputuloksessa, sillä tiukka käsiala tasasi hieman pintaa. Puikot taisivat olla kolmoset.

Kun kämmekkäisiin päästiin, päätin samalla viimeistellä toukokuussa aloitetut, alpakkaiset samaiset. Äitini pyysi keväällä että tekisin hänelle pitkät kämmekkäät lämmittämään ranteita ja käsivarsia. Värillä ei kuulemma ollut väliä, joten toteutin nämä varastosta löytyneistä vaihtoehdoista. Sain ensimmäisen neulottua melko nopeaan tahtiin, mutta toisen kanssa tökki. Onneksi kurkin aika ajoin UFOjen laatikkoon. Nämä pääsevät äidin joululahjapakettiin. Samalla tuhosin melko monta metriä pieniä keriä alpakkalankaa. Ei huono sekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti