tiistai 22. marraskuuta 2011

Viikonlopun ostossaldo

Olen ruvennut toipumaan Tampereen reissusta mm. eilisellä migreenikohtauksella. Kaikesta säädöstä ja tilin tyhjyydestä huolimatta olen kuitenkin tyytyväinen ostoksiini ja itse reissuun.

Vaeltelin ympäri messuja ja hipelöin vaikka mitä kivoja lankoja, mutta pidättäydyin ostamasta kunnes Puffala ja Hopeasäie saivat minut koukkuun. Mukaan lähti ihana sininen vyyhti, josta teen siskolleni pannan. Sisko näytti tykkäävän väristä myös.

Olen jo pitkään himoinnut keltaisenoransseja värejä langassa kuin langassa. Se on hämmentävää, mutta päätin antaa tälle himolle periksi sukkalangan muodossa. Väri on nimeltään Kaura, lanka on Hopeasäikeen Sukkaa. Ihana väri, ihana tuntu. En malta odottaa että puikot tyhjenevät ja saan aloittaa tuosta jotain tosi ihanaa!

Näitä on vilahdellut vuosien ajan blogeissa. Nyt minullakin on omani. Toimivat ja kätevät. Eikä kovin hintavatkaan normihintoihin verrattuna.

Ostin myös jotain pientä kivaa Salaiselle neuleystävälleni, mutta ei siitä sen enempää.. Vielä.

Sunnuntaina kävin Kaapelilla jonkinlaisilla markkinoilla. Teemana oli Viro ja sen mukaista tavaraa sekä elintarviketta oli myynnissä. Käsitöitä oli tarjolla todella paljon ja kyllähän sieltäkin sitten jotain mukaan lähti.

Nämä kasvivärjätyt kerät lähtivät mukaan suomalaiselta pariskunnalta, jonka mökki sijaitsee jossakin päin Hiidenmaata. Ajattelin raidoittaa sukat. Veikeät sellaiset. Odottakaahan vaan!

Erään kojun kohdalla huomasin nämä suloisuudet pöydällä. Ok, ne on tehty koneella neuloen, mutta silti. Käsityötä edelleen kelkankin kanssa säätäminen. Mietin noita pitkään ja totesin, että jollei kukaan osta käsitöitä, on niitä ihan turha tehdä myyntiin. Lauantain messubudjetista oli jäänyt rahaa juuri noiden lapasten verran, joten mukaan lähtivät. Hieman karkeaa villaahan nuo ovat, mutta aika ideaalit lumisotaan.

Kaikenkaikkiaan siis hauska viikonloppua käsityöjuttujen merkeissä. Nyt yritän saada kasaan ajatukset siitä etten neulo edelleenkään kenellekään jouluksi mitään (paitsi ehkä ihan vähän tai vähän enemmän..) ja säästän itseni näin joulustressiltä. Ja hei, joulun odotushan alkaa oikeasti vasta sunnuntaina, joten ei stressiä..

1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia. Kasvivärjätyt kerät näyttävät herkullisilta - jään odottelemaan sukkia! :)

    VastaaPoista