perjantai 1. helmikuuta 2013

Silmukkamerkitön tammikuu

Niinhän siinä kävi, että sairasloma siirsi kauppahaaveiden toteutumista. Olen kahdessa viikossa saanut aikaiseksi yhdet silmukkamerkit ja muutaman kuvan, vaikka aikomus oli avata kokonainen kauppa kunnon kuvineen ja valikoimineen. Vallitsevien valo-olosuhteiden pakosta joudun siis edelleen siirtämään kaupan avautumista. Ajattelin kuitenkin näyttää esimerkkejä siitä mitä hyllyille tulee, kunhan kuvaussessiot onnistuvat hieman paremmin kuin tänään.
Joku taisikin jo toivoa kissamerkkejä. Kissoja on tullut ja ne koittavat kovasti kurkotella pinkkiä palloa. Nämä saivat kodin!

Suomenruotsalaiset hepat. Heti kun näin nämä elukat, päätin että jonain päivänä teen ne länsinaapurin värein. Tuli aika söötit tycker jag. Hepat kirmaavat uuteen kotiin!

Dinot saivat uuden kodin!

Myös sydämet lähtevät uuteen kotiin!
Maatuskatkin pääsevät uuteen kotiin!

Nämäkin mummot saivat lähteä kohti uutta kotia!

Ja miljoona (no ei ehkä ihan) muuta settiä odottaa uutta kotia. Ja minä odottelen kuumeetonta päivää. Ja aurinkoa. Ja sitä että jaksaisin taas neuloa. Huoh. Sairastelu on kamalaa.

Jos muuten kiinnostuit näistä merkeistä ja haluat omistaa ne, kerro toki kommentoimalla alle tai lähetä sähköpostia (kaukaahaettu ät gmail piste com). Ravelryssakin minut saa kiinni samalla nimimerkillä. Hinnaksi olen määritellyt saman kuin tähänkin asti, 6e/setti, sisältäen postikulut Suomeen. Valitettavasti joudun kuitenkin tarkistamaan hintoja ennen kaupan avautumista nousseiden kustannusten johdosta. Jos siis merkit kiinnostavat, kannattaa pistää viestiä mahdollisimman pian!

4 kommenttia:

 1. Kissat tänne! Ihanat! Laita sähköpostilla tilinumeroa neuleaddiktio (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Jos nuo sydämet on vielä vapaana, niin ottaisin ne mielelläni :) Tilinumeron voit laittaa osoitteeseen villakaniini@gmail.com.

  VastaaPoista
 3. Onko noi hepat vielä myynnissä? Olisin kiinnostunut niistä.
  anu. haukanheimo@pp.inet.fi
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Vielä on myynnissä, laitoin sulle viestiä!

   Poista