torstai 10. huhtikuuta 2014

Still Light vol 2

Se on valmis. Vihdoinkin.

Lankana käytin Viking Vilmaa, jota sujahti neuleeseen noin 800 grammaa. Puikkoina käytin 3,5 millin puikkoja, jotka edelleen ovat rikki (miksi ihmeessä en vaan heitä niitä pois?). Ravelryn mukaan aloitin taistoni joulukuun loppupuolella 2013, valmiiksi neule tuli toissapäivänä.

Työ oli melko lailla tylsää, edelleen. Halusin kuitenkin kokeilla miltä näyttäisi hieman pidempi tunika neulottuna. Koko on yhden koon liian iso, sillä en jaksanut tietenkään kokeilla tunikaa kesken matkaa tai tehdä mallitilkkua.

Olisi niin ihanaa sanoa että jes, olen tyytyväinen. En kuitenkaan saanut tehtyä taaskaan hyvää tunikaa, sillä käsivarren aukot ovat auttamattomasti liian isot (en ymmärrä miksi, mutta näin kävi myös viimeksi) ja blokkauksen jälkeen neule venähti polviin asti. Toivon että tätä voi kuitenkin ensi syksynä pitää vyön kanssa ja erittäin kivoilla sukkahousuilla. Joka tapauksessa tästä tulee nyt vähintään sellainen kotineule, jonka voi vetäistä päälle talvella.

Vielä tuosta Vilmasta. Lanka nimittäin rupesi nukkaantumaan jo kun kastelin sen ja siitä irtoaa kovasti karvaa. En siis tiedä onko tämä käyttövaate sitten kuitenkaan. Nyt se kun on jo aivan liian lämmin laittaa päälle. Katsotaan sitten syksyllä. Mutta valmis se ainakin on. Jes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti