keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kesä ja syksy kuvina

 Kesä ja syksy meni. Tänään tuli ensilumi, josta ole nähnyt vilauksen flunssan pitäessä minut vahvasti sängynpohjalla. Ajattelin kuitenkin näyttää teille millainen kesä ja syksy täällä oli.


 Kesän aikana tein muutamia reissuja Suomessa, joista yksi vei tervahaudan äärelle Sydänmaalle. Olemme muutaman opiskelukaverin kanssa haaveilleet tervanpolton näkemisestä, ja toki tämä unelma tuli toteuttaa mahdollisimman nopealla aikataululla. Viikonloppu menikin tervalta ja savulta tuoksuessa.

Turku vei myös mukanaan kesällä. Museokortin kautta etsin aina paikallisia museoita, joihin pääsen katsomaan jotakin erilaista. Tämä virkattu mies Wäinö Aaltosen museossa hämäsi siinä määrin, että oli pakko ikuistaa se mukaan.

Serlachius -museo oli hieno kokemus ja Mäntän kuvataideviikoillekin pääsimme käymään. Huikeaa!

Silmukkamerkkejä tuli tehtyä useampikin setti, sillä ostin uusia helmiä Turun matkalta. Olen harkinnut kaupan uudelleen avaamista, mutta katsotaan. Valokuvaaminen ei edelleenkään ole minulle se helppo osuus.


Uusi lukuvuosi pyörähti taas käyntiin. Jaksoin katsella kalenteria päivän, jonka jälkeen päällystin ja tuunasin sen paremmaksi.


Tallustin paljon Pokemonien perässä ja sainkin evolvattua esimerkiksi Gyaradoksen suhteellisen aikaisessa vaiheessa. Samalla sain nauttia huikeista auringonlaskuista ja hyvästä seurasta.

Sain kyllä neulottuakin. Huivi ja muutamia sukkapareja esimerkiksi. Ihan mukava elämä täällä on menossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti