lauantai 18. syyskuuta 2010

Kehtasinko jo näyttää stashini? Tässä siitä nimittäin osa. Onneksi tuo edessä oleva kassillinen lähti tänään anoppilaan käyttöön.
Selätetty Sininen Merino pääsi tänään puikoille ja kaulurihan osasta tuli. Vielä jäi puolikas pallollinen jäljelle, ajattelin tilkuttaa. Saa nähdä. Tässä ensimmäisessä kuvassa väri vastaa enemmän totuutta.
Tällainenhan siitä sitten loppujen lopuksi tuli. Ei mun väri missään nimessä, mutta ihan toimiva kaulurina. Ohjeena oli siis Susan Changin kauluriohje ja puikot jotain kuuden ja kasin väliltä. Löysin stashia tutkiessa nimittäin ison kasan puikkoja ja viimeistelemättömiä töitä, joita pitänee tehdä tästä eteenpäin valmiiksi. Esimerkiksi yksi pikkutilkkupeitto on ollut tekeillä kohta nelisen vuotta. Siihen pitäisi selkeästi panostaa toisinaan..

Tänään oli Spinning in Public -päivä, jota varten kasasimme kasan kuituja ja värttinöitä ja kävimme kääntymässä Kirjasto 10:n puolella. Siellähän noita kehrääjiä olikin, muutaman kanssa keskustelin rukin säädöistä. Kiitos neuvoista! Värttinä ei oikein merinon kanssa tuntunut toimivan, tuo kun on niin liukasta kuitua. Sama ongelma oli silloin rukinkin kanssa (juuri tuo sininen merino josta tänään tuli kauluri). Värttinä tippui koko ajan käsistä ja naama punaisena sitten sitä nostelin. Ok, kehrä oli todella painava, mutta silti! Harmittaa kun ostin tuollaista kuitua. Tosin kertausta odottaa ihana BFL, joten nou hätä. Vielä kun rukkikin suostuisi tekemään sen mitä haluan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti