keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mussukan villatakki

Ystäväni saavat lapsia. Lähes kaikki. Se ei ole odottamatonta tässä iässä, mutta se aiheuttaa neulehaasteen. Monelle lapselle neulominen kun on haastavaa samaan aikaan.
Jyväskylän reissulla aloittamani villatakki on nyt valmis. Se ei ole pienintä kokoa, vaan tarkoitus oli tehdä yli kolmekuukautiselle vauvalle sopiva lämmike talveen. Lankana toimi SNY-vaihdosta saamani Dropsin Karismat, jotka muotoutuivat lähes ongelmitta neuleeksi nelosen puikoilla.
En ole kovinkaan hyvä arvoimaan pienten ihmisten käsien ja jalkojen pituutta suhteessa muuhun kroppaan, mutta kai tuo kelvannee lyhyilläkin hihoilla. Napitkin löytyivät omista säilöistä, ei tarvinnut siis ostaa mitään tätä projektia varten. Muutenkin olen miettinyt, että on järkevämpää neuloa niitä kivoja lankoja kivoiksi jutuiksi, kun vain marinoida vuosia lankoja tekemättä niistä mitään. Mikäli lankalaatikoiden laihdutus onnistuu, voi sitten joskus ostaa taas lisää ihkulankoja.

Blogihiljaisuus on muuten johtunut viime viikon leiristä. Mukavaa oli ja ehdin neuloakin pikkuisen. Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä jakku tultulta. Just tein samalla mallilla Bambun jämistä pikkujakkusen. Saajasta ei tosin tietoa, mutta tulipa lanka kulutettua loppuun. :)

    VastaaPoista
  2. Eikö ollutkin mukava malli? Oli helppo seurata, suht nopea eikä vienyt älyttömästi lankaa. Nerokas.

    VastaaPoista