perjantai 9. toukokuuta 2014

Marakeb Shawl

No eihän siitä Anniksesta tullut huivia, pelkkää itkua ja hampaiden kiristystä. Tajusin, että liika stressi neuloessa ei ole hyväksi kun samalla lukee pääsykokeisiin ja käy töissä. Siitä syystä etsin Ravelryn tietokannasta toisen, paksummalle langalle suunnitellun huivin ja otin sen puikoille.

Ohjeeksi valikoitui Marakeb Shawl (ravlink), Yasmin Gamalin simppeli huivi. Kuviossa oli sitä jotakin, hieman ehkä paperiveneen muotoja ja tuulahduksia keväästä. Ostin siis ohjeen ja kävin töihin.

Langaksi valikoitui Cascaden 220 ja puikot taisivat olla kutosen luokkaa. Huivi etenikin joutuisaan ja sain vappuna taisteltua viimeiset rivit valmiiksi. Lanka tietenkin loppui kesken neljä riviä ennen kuin piti, joten viimeinen kuviokerros on hieman vajaa. En jaksanut myöskään katsoa miten huivi olisi pitänyt päätellä, joten reuna on hieman hm.. Omalaatuinen. Mutta just kiva.

Siinä se nyt sitten on, kokonaisuudessaan. Hartioille huivi on juuri passeli ja sopiipa vielä mekonkin kanssa oikein hienosti yhteen. Ensin ajattelin sävyttää vitivalkoista hieman vaaleanpunaisella Kool Aidilla, mutta oikeastaan näin on parempi. Eipähän tule yllättäviä värinlähtöjä. Kyllä tämän huivin kanssa kelpaa häihin lähteä, vaikkakin häävieraiden tulisi välttää valkoista. En usko että juuri tämä kyseinen morsio vetäisi herneen nenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti