torstai 2. kesäkuuta 2016

Reissussa

Huomaan, että olisi pitänyt hieman tsempata tämän bloggaamisen kanssa jo alkuvuodesta. Tässä siis hieman raporttia käynnistäni Briteissä maaliskuun alkupuolella.


Matka ajoittui samoihin päiviin opintotukimielenosoituksen kanssa. Koska itse en päässyt paikalle, neuloin tunnelmaan soveltuvia sukkia. Yritin myös seurata itse mielenosoitusta, mutta junan netti ei suostunut yhteistyöhön ja livelähetys jäi näkemättä.

 


Reissasin Lontoon kautta, joten pakkohan King's Crossilla oli käydä tutkimassa Harry Potter -kauppaa. Ja olihan se ihana. Tuliaisiksi ostin siskolleni ja itselleni haalarimerkit. Jono kuvia ottamaan laiturille oli sen verran pitkä, että en jaksanut nähdä vaivaa.


Matkustin Lontoosta vielä eteepäin, päämääränäni Nottingham. Ystäväni asuu tällä hetkellä kaupungissa ja pääsin muutamaksi päiväksi hänen luokseen lomalle. Kävimme mm. paikallisessa Disney-storessa, joka oli toki nörtin fiilistelyn kannalta huippupaikka.


Myös paikalliset kirjakaupat olivat huikeita!Vietin reissussa kolme päivää ja neuloin ehkä puolitoista sukkaa. Oli ihanaa. Jouduin pysähtymään ja olemaan läsnä. Se oli ehkä tärkeimpiä hetkiä oman jaksamiseni kannalta koko keväänä. Lankaa ei ehditty käydä kurkkimassa, vaikka olinkin ihana neulojaystäväni luona. Olisin mielelläni ollut pidempään, mutta ehkä vielä joskus sekin onnistuu. Nottingham oli keväässä meitä kuukauden edellä, ja olikin kovin palkitsevaa nousta aamulla räntäsateen saattelemana koneeseen ja laskeutua miellyttävän aurinkoiseen kevätsäähän. Suosittelen lämpimästä keväisiä irtiottoja arkeen!

2 kommenttia:

  1. Hyvän kuuloinen reissu! Tällaisia pitäis saada itsekin järjestettyä, ihan vaikka naapuripitäjään. Ei tarvis ulkomaitakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Kesällä on itselläkin parin päivän reissu suunnitteilla johonkin päin Suomea. Kattellaan mihin ois varaa!

      Poista