maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäyön hullutus 2013 ja pikakäynti Turussa

Menin ja ilmoittauduin kesän alussa jälleen Kesäyön hullutukseen. En ymmärrä miksi, sillä kesällä on niin vaikeaa tuottaa neuleita ja lukea kirjoja ja käydä paikoissa.. Mutta en lannistu!

Olen tehnyt suurempiakin juttuja, mutta tässä valmiina KYH-teos numerolla 13. Kruunu (ravlink). Ehkä hienoin juttu vähään aikaan. Ok, tein tämän kyllä miehelleni, mutta löytynee minun päästäni useammin tulevaisuudessa. Melkoisen hauska meinaan. Sitä tuntee itsensä melkein kuninkaalliseksi.

Lankana käytin Hemtexin täysvillaista kaveria ja puikkoina kolmoset, ainoat jotka olivat enää vapaina. Olisi hullutusta varten pitänyt tyhjentää puikkoja. Mutta kun en ajatellut. Äh. Aina ei voi voittaa.

Kävin myös kurkkaamassa kummilapseni perheen uusinta tulokasta viime viikolla. Ihan pieni. Ja ihana suuri lapsi. Kyllä lapset vaan on jänniä. Samalla niin suloisia mutta ah, uhmaikäisen ahdistus! Nostan hattua (eiku kruunua!) teille kaikille joilla on jälkikasvua. Olette jossain sellaisessa zen-tilassa joka ei minulle aukene.

Turkuun oli ilmestynyt kuin vaivihkaa Lankamaailman sivuhaara, ja olihan sinne pakko vähän vilkaista. Ja nyt, pahoittelut kuvanlaadusta, kännykkäkameran kanssa leikkiminen onnistuu toisinaan.

Ostin kahdet puikot, Knitpron Karbonzit ja Novat. Ajattelin kokeilla miltä ne tuntuvat, kun olivat alessa -20%. Molemmat puikot ovat tällä hetkellä käytössä. Tavallaan tykkään, mutta Novan kanssa lankavalinta harmittaa kovasti. Neulon nimittäin alpakkaa, eikä noiden metallipuikkojen kanssa kyllä helpota tilannetta liukuminen. Mutta muuten jees. Karbonzeista ollaan montaa mieltä, itsekin vielä pohdin ovatko ne kivat vai eivät.

Näistä Siljoista on jo muotoutumassa raitasukat. Ihan perinteiset. Ja ihanat. Nämä taisivat olla alle kaksi euroa kerä. Siljan olen todennut ihan toimivaksi perussukkalangaksi jo aiemmin.

Ja sitten hämärään ostokseen. En osaa sanoa miksi tämä tuli mukaan. Värit ovat ihanat näin vyyhdillä, mutta oksennushan tuo on. Mutta ehkä kaipaan väriä ja -kröh- oksennusta elämääni? Tämä odottaa vielä suurta inspiraatiota. Sukat siitä kuitenkin tulee, itselle. En muille kehtaa tuommoisia värejä edes näyttää :)

Jossakin välissä ajattelin kirjoittaa KYH-raportin, kunhan ensin saan kaikki työt aloitettua. Tällä hetkellä olen kolme aloitusta jäljessä, sillä rippikoulu ensimmäisen lomaviikon aikana vaikutti aloitusten määrään. Leirillä sain melkein valmiiksi yhdet vauvan sukat. Eli ei mikään paras neuleviikko. Mutta leiri oli mieluista. Ihanat teinit ja ihanat työtoverit. Mieli on kovin kiitollinen.

3 kommenttia:

 1. Hieno kruunu! Jep, nuo Zitronin langat ovat aina niin upeita vyyhdillä, mutta teki niistä mitä tahansa niin lopputulos on melkoista värioksennusta. :/ Toivottavasti keksit sille jotain käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni tuo lanka on kauniin väristä. Minulle ei kyllä tule yhtään oksennus mieleen. Minä kyllä käyttäisin tuosta neulottuja sukkia. Laitahan kuva valmiista sukista, niin näen, tuliko oksennuksen väriset.
  Kiitos aivan ihanasta pöllöstä ja nameista myös! Mietin vielä pöllölle paikkaa.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas nopea postipoika! Toivottavasti tykkäät pöllöistä.

   Pistän kuvaa kunhan ensin saan sen puikoille. Toivon ettei lopputulos ole liian vilkas silmille :)

   Poista