tiistai 12. lokakuuta 2010

Rainbow Piggies ja muuta mukavaa

Ystäväni sai tällaiset käsiensä lämmittimiksi. Hauska projekti, vaikka lankojen päättely oli viedä motivaation mihinkään raidalliseen. Mutta hienot ovat!

Mallina SpillyJanen Piggy Mittens ilman korvia ja kärsiä. Ystäväni ei sellaisia kaivannut, joten mikäs siinä. Lankana oli erilaisia jämäkeriä, tuo keltaoranssi on esimerkiksi itsekehrättyä merinoa. Jäihän noita jämiä vielä ainakin sukkia varten, saa nähdä milloin ne sitten aloitan. Raidoittaminen on ihan hauskaa kun sitä tekee silmämääräisesti, mutta parin tekeminen samannäköiseksi on aina se haastavin osa.

Puikoilla on uutena tulokkaana lähtevän kollegan sukat, ne pitäisi saada ensi viikoksi valmiiksi. Lanka nyt on mitä on (Gjestalin Raggegarnia, inhottavaa!) mutta sillä mennään. Lisäksi tehdään teinien kanssa tossuja kylmien lattioiden eristeiksi. Ja tietty se Haruni. Ja muut projektit. Eipä hommat ainakaan kesken lopu, varsinkin kun vietän kaiken aikani nyt töissä kun työparia ei tule ennen tammikuuta. Huraa säästöt.


Viimeisenä illan piristys. Kävimme ystävien kanssa Lintsin Valokarnevaaleissa ja testailin kameraa. Tuli jännää jälkeä. Kuvassa siis Mustekala, jollei joku tunnistanut.

2 kommenttia:

  1. Kivat raitalapaset.
    Mullakin löytyy neuleita joka paikasta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihanaa että muillakin on sama "ongelma" :)

    VastaaPoista