tiistai 26. heinäkuuta 2011

Pupuisat tossut

Tiny Owl Knitsin Hopsalotit valmistuivat kesähelteillä. Miten ajattelinkaan, että paksun Drops Eskimon neulominen voisi olla kivaa kesällä? Tosin innostuin niin paljon puputossujen ajatuksesta, että tuskin mikään olisi päässyt näitä estämäänkään.
Ohjeessa käskettiin huovuttamaan käsin, mutta eihän siitä mitään tullut. Sen tähden nuo ainoat käsinhuovuttamani kohdat, korvat, ovat vähän hölmön näköiset. Ehkä koko setti menee vielä kerran pesukoneen kautta. Mene ja tiedä.

Söpöt niistä joka tapauksessa tuli ja ajattelin näitäkin ehkä teinien kanssa ensi keväänä tehdä. Kurkkailen ensin josko kukaan heistä osaa neuloa yhtään mitään.

Kävin myös alennusmyyntihyllyillä paikallisissa marketeissa ja päätin antaa Novitalle vielä mahdollisuuden. Mukaan lähti Miamia kahdessa eri värissä sekä Rose Mohairia. Sen verran alennuksia oli ehtinyt lankoihin tulla että viitsin niitä ostaa. Olenko väärässä vai onko Rosen kanssa ollut joskus vähän parempikin laatu kyseessä? Nyt tuntui kovin kovalta koko lanka. Katsotaan. Miamista kokeilen vääntää raglanhihaista paitaa pienessä koossa. Ihan hyvin näyttää menevän tähän mennessä vaikken raglanista mitään oikeastaan tiedäkään.

Omaan taas aloittamissyndrooman oireita. Ei olisi pitänyt siivota puikkoja, nyt tekee mieli aloittaa koko ajan uusia juttuja.

1 kommentti: