torstai 21. heinäkuuta 2011

Uusien helmien testausta ja muuta murinaa

Ohhoh, muutama päivä on taas mennyt päivityksestä. Kyllä neulomista on harrastettu, mutta valmiiksi on saatu melko vähän juttuja. Kappas kun on treenattu syksyä ja töitä varten.

Nämä tein kuitenkin tuossa muutama ilta sitten. Ei parhaita saavutuksiani, mutta ihan ok. Testasin minulle uuden helmikaupan palvelua ja nopeaa oli! Vaivatontakin. Hinta-laatukin oli ok, joten tuli tilattua muutamakin lasihelmi. Tuo punainen on Sinellin valikoimasta, sen hankin jo aiemmin.

Mitä te muut muuten käytätte vaijerina? Kun en itse millään meinaa löytää kunnollista vaijeria tuommoiseen hommaan. Pitääkö sitä tilata eBaystä? Vähän paksumpaa kaipailen, vaikka kyllä nämäkin toimivat ihan kivasti.(Jos joku muuten haluaa nämä adoptoida, saa toki tehdä tarjouspyynnön. Tuntuu siltä että näitä ja muitakin tulee tehtyä tässä syksyn aikana ihan tarpeeksi.)

Rukki on jo monta päivää huudellut tuossa terassin ovella että jotain pitäisi tehdä. Täällä vaan ei oikein ole tilaa tehdä mitään. Paitsi ehkä parvekkeella jota olen jostakin syystä boikotoinut viimeisen viikon ajan. Täytyy tehdä viikonloppuna jonkinasteinen muutos tähänkin.

Rukin lisäksi myös puikot ovat pitäneet meteliä. Sain ne vihdoin järjestykseen hyllyyn, joten ne on entistä helpompi löytää ja ottaa käyttöön. Kaverimme menevät lokakuussa naimisiin ja päätin tehdä itselleni jonkinlaisen boleron tahi huivin "vesirajamekon" seuraksi (nimesin mekon ihan itse, sillä kaikenlainen tavaroiden nostelu tai muu toiminta tulee näyttämään takamukseni. Onneksi lokakuussa käytetään jo paksuja sukkahousuja..) Muutama ohje Ravelryssä polttelee jo näppejä ja huomenna ajattelin käydä ostamassa langatkin. Ehkä saan jotain valmiiksi ennen h-hetkeä. Saa nähdä. Kauhulla odotan myös syksyä ja siihen liittyviä työtehtäviä: viikonloppuja vapaana alle puolet. Jesh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti