maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kummallisia neulejuttuja

Blogi on pitänyt hiljaiseloa jo tovin aikaa. Käsittämätöntä miten aika vaan juoksee näin keväisin! Kaikista neuleista en ole edes tajunnut ottaa kuvia ennen kuin ne ovat lähteneet omistajiensa matkaan.

Aloitetaan nyt kuitenkin näistä. Hyvä ystäväni tilasi jo aikoja sitten (ehkä tammikuussa?) itselleen kämmekkäät. Kävimme ostamassa langat ja pistin puikot saman tien vauhtiin, mutta sitten jotain tapahtui. Tuli ahdistus ja neule jäi pinoon muiden ufojen kanssa. Tänään sain kuitenkin itseäni niskasta lopullisesti kiinni ja neuloin nuo loput puuttuvat rivit. Olisikohan niitä ollut kymmenisen kappaletta. Hävettää tämä saamattomuus, mutta nyt ne ovat valmiit käyttöön! Yritän saada kuvia käyttäjän päällä mikäli hän nuo vielä tahtoo omistaa. Lankana oli Dropsin Baby Merino, ihana neulottava kaikenkaikkiaan. Puikkoina toimi kolmosen Knitprot.

Ostin Hullujen päivien tuoksinassa itselleni kerän Noroa, sukkasellaista. Sain kutsun yhden ihanan teinini lakkiaisiin, ja päätin neuloa hänelle uudet sukat sen kunniaksi. Edelliset tein hänelle aikoinaan kirjoituksia varten. Kävin juhlissa, selvisin hengissä ja näin miten nuori hehkui onnesta. En usko että sukkien takia, mutta kuitenkin. Sujautin mukaan myös tämän kesän Muumimukin, joka toivottavasti tulee jossain vaiheessa käyttöön. Sukat olivat tosi ihanat ja näyttivät oikein suloisilta. Harmi että oma kamerani on edelleen vanhemmillani lainassa, en sitten ehtinyt koskaan ottaa sukista kuvaa.


Olen tahkonut myös Still lightia. Olen seitsemän senttiä alle helmarajan. Huoh mikä homma tuossa on! Isojen tyttöjen täytyy neuloa paljon enemmän kuin laihojen. En ehkä ihan tajunnut tätä kun rupesin tuota tekemään. Noh, ainakin voin sanoa tehneeni villapaidan.

Niin, ja kuvassa olevat ruokatarvikkeethan kuuluvat jokaisen neulojan peruselintarvikkeisiin? Niinhän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti