tiistai 8. heinäkuuta 2014

Aivan, ne ovat villasukkia.

En ilmeisesti neulo enää mitään muuta kuin villasukkia.

Ihanaa, tiukkakierteistä lankaa ei etsinnöistä ja huuteluista huolimatta ilmestynyt varastooni, joten korvasin ajatuksen ihan tavallisella, kaksinkertaisella Siljalla. Varpaat ovat toki vähän tönköt, mutt ainakin ne kestävät. Ja tuo oranssi lanka! Mikä nautinto! Jalkaan sukat ovat passelit 39-40 numeroiset ja ihanat. Tykkään.

Jämälankaraitasukatkin tulivat valmiiksi. Muutamia nöttösiä lankoja vielä jäi, osa sujahti sukkiin kokonaan. Näistä sain 36-37 -kokoiset sukat. Mukana on niin ihkua kuin peruslankaakin, ja ainakin värit näyttävät pirteiltä yhdessä. Näitä oli pakko tehdä samaan aikaan, sillä halusin raidoista saman mittaiset ja pelkäsin käyttäväni muutaman värin täysin loppuun jo ensimmäisen sukan kohdalla. Niinpä siirtelin sukkia puikoilta toisille. Mutta hyvä tuli! Ja jämälankapurkit mahtuvat taas kiinni.

Ihana, lämmin kesä on vihdoin tullut auringonpaisteineen. Nautin siitä täysin siemauksin makoilemalla parvekkeella, neulomalla ja käymällä kävelyillä. Ah. Työttömän arki on kesällä ihan siedettävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti