lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kesäloman raidalliset

Lupasin näyttää muutamat valmistuneet sukat. Tässähän niitä!

 Jälleen langat löytyivät omasta, ehtymättömästä varastosta. Kolmepuolen puikoilla ja suht paksulla langalla neulominen oli suorastaan huimaavan nopeaa verrattuna muihin viime aikaisiin neuleisiin.

Tummat, hyvät, ihanat. Pesu teki sukista pehmeät. Tekisi mieli pitää nämä itse, mutta katsotaan josko joku ne huomenna ensin ostaisi. 39-40 -kokoiset näistä lopulta tuli.

 Näistäkin tuli liian kivat. Vähän harmittaa kun tein nämäkin myyntiin.

Nagano ja Silja lankoina on helppo yhdistää ja hallita. Testasin näiden kanssa Hiya Hiyan puikkoja ja voi että! Ne on superkevyet ja ihanat! Eihän niitä voi päästää käsistä!

Tuo alla oleva laatikko päällysti melkein itse itsensä. Väri ei ole ihan sitä mitä haluaisin, mutta menee säilytyksessä ja muussa hommassa. Huomenna loota lähtee mukaan kirppikselle. Tällä hetkellä sisällä on sukkapuikkoja, pyöröpuikkoja ja pientä jännää sälää. Huomenna laatikon lähistölle parkkeeraa myös silmukkamerkkejä. Ja vaatteita. Ja mukeja ja kannuja ja neulekirjoja. Ja lankoja. Ja vaikka mitä muuta. Kaksi Ikea-kassillista tavaraa lähtee siis mukaan. Jos satut pyörimään pk-seudulla, poikkea Lippulaivan kirppiksellä. Meidän pyödän tunnistaa villasukkakasasta ja halvoista hinnoista.

2 kommenttia: