torstai 29. tammikuuta 2015

Ostoksia

En ole näemmä kertonut mitään ostoksistani viime vuoden lopulta ja tämän vuoden alusta. Noh, eiköhän ole sitten jo aikakin.

Tämä on ihanaa Puffalan lankaa. Keltainen ei oikein kuvassa toistu, mutta se on juuri sellainen ihana ja aurinkoinen ja voi apua miten ihana! Luomu-Puffaa, tykkään!

Baby-Puffaa hankin kaksi vyyhtiä. Ihan vaan siksi että se on niin ihanan pehmeää. Ja lämpöistä. Käsittämättömän ihanaa niin tuntumalta kuin väriltäänkin. Tästä suunnittelin Revontulta, mutta katsotaan. Ehkä joku muukin huivi kävisi.

 KVG lopettaa Etsy-kauppansa (kiitos vaan Postilaitos jälleen kerran tästäkin. Mikä ihme siinä on että pientä käsityöläistä ei voi tukea??) ja sain kuin sainkin muutaman kivan vyyhdin itselleni. Merinon väri ei todellakaan toistu oikein, se muistuttaa enemmän lohen punaista. Mutta vaikuttaa hyvältä väriltä kaikkiin vauvailuasioihin, joita kummilapset voisivat saada.

Pakko oli myös kasvattaa sukkalankavarastoa, sillä se on ruvennut hupenemaan säälittäväksi asti. Koska kaikki oli puoleen hintaan, hyppäsi tämäkin kaveri pakettiin. Melkosen räväkkä marjapuuro, mutta enköhän sillekin löydä sukkamallin.

Lisäksi kävin erään ravelryläisen stashillä ja sieltä kotiutui Handun lankaa:
Jyrsii nämä kännykkäräpsäisyt. Tarvitsen kunnon kameran! Väri ei pääse lainkaan oikeuksiinsa. Mutta siis, tätä ja harmaata kotiutin yhteensä 600g. Hupsista. Onneksi noita laatikoita viime kesänä ja syksynä laihdutin niin, että taas mahtuu kivoja lankoja odottamaan inspistä. Jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti