maanantai 2. maaliskuuta 2015

Se on ruoste

Nämä sukat ovat olleet jo käytössäkin, mutta kuvien oton kanssa on ollut paljon haastetta. Ensin sukat olivat kadoksissa, sitten valo. Onneksi tänään molemmat löytyivät.

Lanka on ihanaa Puffalan Perus-Puffaa, jonka väri on kyllä niin kaunis. Vaahteraksi se on ristitty, mutta minusta se lähentelee enemmän ruostetta. Kauniin intensiivinen väri, joka sopii tämänhetkiseen tunnelmaani.

Mitään ihmeellistä näissä ei ole, ihan perussukat. Ja hyvä niin. Muutossa nimittäin kävin läpi kaikki villasukkapiiloni, ja totesin niissä piileksivän lähinnä rikkinäisiä tai muuten funktioltaan vääriä sukkia. Kotisukat puuttuivat kokonaan. Nämä ovat siihen tarkoitukseen täydelliset. Lämpimät, sopivan isot ja kauniit. 3,5 puikot antavat käsialalleni tarpeeksi napakan lopputuloksen, mutta sukista ei silti tullut peltiset. Projekti oli stressitön ja lopputulema just passeli. Ihanaa.

4 kommenttia:

 1. Onneksi löytyivät, kauniit sukat!
  Monasti olen miettinyt, että miksen saa kudottua itselleni sukkia? Kauniita, eri värisiä, oman kokoisia, ihanuuksia. Muille vaan tikuttelee, ja itsellä on 15v vanhat perintösukat jalassa... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perintösukissa mennään jo sille linjalle, että niitä ei vaan voi heittää pois. Joissakin sukissa on vaan sitä tunnetta niin paljon mukana.. Mutta kannattaa kyllä tehdä itselle himmailusukat. Tulee hyvä mieli!

   Poista
 2. Kun on noin kaunis lanka, on mielestäni simppelein malli paras. Se tuo langan parhaiten esille. Aina ei vaan malttaisi tehdä perussukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joskus yksinkertainen on parasta. Puffalan langoissa värit ovat usein niin kauniita, että liian vauhdikas pintakuvio häiritsee kokonaisuutta. Suosittelen kyllä näitä Tiinan lankoja, ihania neulottavia!

   Poista