tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesäneuleita

Toivottavasti löydätte edelleen paikalle Blogilistan menetyksestä huolimatta. Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat!

Olen neulonut montaa työtä samaan aikaan, joten valmista ei ole näyttää. Olen vaihtanut villan hetkeksi puuvillaan ja pienet työt isompiin. Katsotaan jatkuuko trendi koko kesän!

Päätin antaa Allinoille vielä mahdollisuuden värinpäästöepisodin jälkeen. Raidoittumassa on kesätoppi, joka toivottavasti tulee valmiiksi ennen kesän loppua. Katsotaan. Neule on melko aivotonta kainaloihin asti, jonka jälkeen mukaan hyppää pitsineuleosio. Toppi on myös jaettu etu- ja takakappaleeseen, joten yhdistäminen lienee viimeistään se paikka missä tulee tauko. Mutta katsotaan. Tähän mennessä raitoja on ilmestynyt hitaasti mutta varmasti.

Toinen vaate on myös tulossa. Olen jo vuosia ihaillut muiden Peppi Pitkätossu-paitoja ja sain vihdoin ostettua langat omaani. Luennolla tarvitsen melko aivottomia neuleita, joista tämä on hyvä esimerkki. Aina välillä tehdään raitaa ja kavennetaan, muuteen neulotaan sileää kainaloihin saakka. Dropsin Paris ei ole suosikkejani, mutta hinta kohtasi kukkaron ja tällä mennään. Mieluummin neuloisin molemmat vaatteet ylhäältä alas, mutta aivot eivät jaksa kääntää noinkin helppoja ohjeita toiseen suuntaan. Ehkä tästä vielä jotain tulee.

Lisäksi neulonnassa on muutamatkin sukat ja sivussa teen jonkin sortin nauhaa. Ei täältä siis hommat ainakaan lopu, kesäopintojen ja kahden työn ohella. Näyttää tuo uusi hallituskin kurittavan opiskelijaa sen verran kovalla kädellä, että lomasta lienee turha haaveilla enää ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti