maanantai 24. joulukuuta 2012

Paketeista paljastuu..

Tässä muutamia joululahjoja joita tänä vuonna neuloin.
Peruslapaset Dropsin Nepalista. Äitini tarvitsee näitä töissä ollessaan. Ihan omalla ajatuksella sävelletyt.

Pikkupupu pääsi anoppini luo yhdessä Laura Honkasalon kirjan "Kotikutoista -itsetekemisen ihanuudesta" kanssa. Koska pupu tarvitsee seuraa, ompelin sen selkään hakaneulan, jotta se pääsee välillä uloskin. Ohje ihanalta Rebecca Dangerilta nimellä Bunny Nuggets. Lankana jokin jämämerino, ihana pehmeä.

Jokin mielenhäiriö väitti että osaisin kirjoneuloa, ja päätin tehdä myös Horatio & Orenit (ravlink). Ohjeessa ei ollut mitään vikaa, lähinnä oma käsiala tässä harmittaa. Alku on molemmissa hanskoissa tiukempaa ja muuttuu reippaasti sormiin mentäessä. Ja peukalo. Argh. Mutta sen verran tein näiden eteen töitä että annoin ne pikkusiskolleni lahjaksi. Opiskelijan kun on pidettävä sormet tyylikkäästi lämpimänä talvellakin. Lankana Dalegarn Heilo, johon sorruin alkukuusta Menitassa. Ihan ok lanka hintaansa nähden, mutta ei mikään kovin pehmoisa. Tosin pesu auttoi tässä hieman.

Eksyin tässä myös Ideafoorumiin päivänä eräänä ja mukaani lähti vihdoin tämä ihana pöllösetti. Enkelikello tämä taitaa olla oikealta nimeltään. Ihana, tykkään! Pöllöt ne vaan on parasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti