lauantai 27. marraskuuta 2010

Jo joulua odotellessa..

Päätin kokeilla tikulla jäätä ja testasin mahtuuko ensimmäinen joululahjaylläri saajansa päähän. No mahtui, mutta ihan pikkaisen jäi vajaaksi, joten pöh. Menee sitten hyväntekeväisyyteen. Mahtuu meinaan jollekin pienempipäiselle ja saa varmasti lämpimäksi niin korvat kuin mielenkin.
Lankana Dropsin Alpaca tuplana ja puikot muistaakseni 4. Ohje on paljon käytetty Sara Amoroson Who?. Ihana tehdä, noista pöllöistä tulee suloisia vaikka teinkin melkoisen tiukalla käsialalla.

Joululahjat etenevät hitaaseen tahtiin. Galileo mittens osoittautui vaikeaksi ja langat vaikeasti toisistaan erottuviksi. Toisaalta olin ajatellut tehdä hanskat jotka päivänvalossa näyttäisivät erilaisilta kuin pimeässä. Siinä olen selkeästi onnistumassa..
Ei mikään ylpein projektini. Teen aina liian tiukkaa kuvioneuleessa, siksi en ole vielä kertaakaan tehnyt tekniikalla mitään valmista. Mutta nuo aion saada valmiiksi! Tuossa siis ensimmäinen hanska ensin kämmeneltä, sitten selkäpuolelta. Selkeästi näkyy että lanka kinnaa. Ehkä höyrytys sitten auttaa. Näissäkin lankana Dropsin Alpaca ja puikot kolmoset.

Kummitytön lahjakin on jo melkein puolivälissä. Siinä Lankana ei ole Alpaca vaan peittoprojektista ylijääneitä lankoja, eli Gjestalin Jannea. Aika jees. Ohje on Rebecca Dangerin Daphne and Delilah. Tulee melko hillitty versio, mutta menköön. Ainakin Äiskämonsterin ajattelin saada valmiiksi, voi olla että pikkumosteri jää tekemättä kun kummineitikin on vielä niin pieni että syö sen suihinsa.

Viimeiseksi tämän päivän jutuksi ajattelin näyttää teille minne rahani katosivat eilen. Kävimme Helsingin messukeskuksessa Käsityömessuilla ja ostin muutaman langan. Ilun Handua oli tarjouksessa ja Araucanian Ranco Multista sattui käteen juuri se kerä jota olen aina toisinaan ihaillut. Sekin alessa. Toki ostin juttuja myös töihin, olihan tuo tavallaan myös työtehtävä. Niistä lisää ehkä myöhemmin. Mutta tässä kuvia meille muuttaneista ihanuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti