torstai 23. joulukuuta 2010

Puolitoista yötä jouluun on..


Jouluaattoon ei ole enää kovinkaan montaa tuntia, joten olen käyttänyt saikkuaikaani myös paketointiin. Tänä vuonna napit olivat se mitä halusin lisätä. Tuskin kukaan muu on niin innostunut kivoista paketeista kuin minä! Jostain syystä olen pitänyt paketoinnista jo ihan pienestä. Siksi varmaan nykyisinkin jaksan vääntää näitä erilaisia paketteja kaikille. En pidä niistä perinteisistä, ohuista ja joulupukinkuvia täynnä olevista papereista, tykkään enemmänkin rauhallisista ja tasapainoisemmista papereista. Viime vuonna painoin paperit itse, mutta tänä vuonna ostin ihan vaan kaupasta. Ei sitä nyt joka vuosi jaksa.

Lahjoista muutaman kanssa on vielä hakemista, mutta huomenna pääsee ulos! Tänään oli kuumeeton päivä ja puhuminenkin on jo luonnistunut. Ehkä tässä vielä terveeksi tullaan!

Tämän vuoden joululahjatoiveet ovat jääneet vähille. En oikeastaan tarvitse mitään. En myöskään pyydä mitään vaan kerron toivetta painostaville että saisin rahaa tai seutulippua, tai sitten lahjaan tarkoitetut rahat menisivät hyvään tarkoitukseen.  Lankakin on toki aina tervetullutta. En kaipaa tanssivaa hamsteria tai muuta yhtä tärkeää, en koe joulun olevan lahjaröykkiöissä tai koristeissa. Minulle joulu on hiljentymistä ja Jeesuksen syntymän juhlintaa. Näitä kahta vaalin mielessäni todellisuuden iskiessä kasvoille. Usein kun joulu tuntuu olevan turhan hössötystä ja älytöntä stressiä. Jouluna joillakin on myös tapana "nostaa kissat pöydälle". Riidat ja "totuudet" eivät kuulu minun jouluuni, en sellaista jaksa.Viime vuonna pääsin sentään joulukirkkoon, se oli hienoa se. Toivottavasti tänäkin jouluna pääsisin. Se voisi olla joulutoiveeni.

Todellisuus on se, että minun jouluni koostuu jälleen kahden kodin joulusta. Oman perheeni ja anoppilan. Molempiin haluan osallistua, joten vaihtoehtoja ei jää. Saa nähdä pääsenkö tänä vuonna molempiin ilman taksikuljetusta. Viime vuonna taksimatka meni sutjakasti ja kalliisti.

Sitten kysymyksiä sinulle lukijani. Mitä olet toivonut lahjaksi itsellesi tänä vuonna? Tai mitä haluaisit pyytää muttet kehtaa? Entä mitä joulu sinulle merkitsee? Kiitos jo etukäteen kommentistasi.

Rauhallista joulua juuri sinulle joka tätä nyt luet. Pidä pää kylmänä.

4 kommenttia:

 1. Joulusta on jo aikaa, mutta voi kai tätä siltil kommentoida. Hauska idea nuo napit ja teksti paketoinnista oli kuin minun kirjoittamaa. En tosin ole itse papereita painanut, mutta mielessä on käynyt. Nyt olen yrittänyt metsästää graafisia papereita, mutta joka paikassa myydään vain samoja koukeroita. Stockalla on ihan kiva valikoima yksivärisiä papereita, joita voi sitten tuunailla. Mutta niin kuin jo kirjoititkin, suurin osa ei ymmärrä kauniiden pakettien päälle. Siksi en yleensä kauheasti laita "turhaa" roipetta pakettien päälle, harva kuin tajuaa napsia koristeet talteen.

  Juupa juu, asiaa paketeista olisi vaikka kuinka, mutta eiköhän tämä nyt riitä. :)

  VastaaPoista
 2. Hei mitä mitä. Kirjottamani kommentti sitten otti ja hävisi jonnekin bittitaivaaseen. No, tiivistelmä:
  kiva blogi, kauniita paketteja, teksti paketoinnista oli kuin omasta näppiksestäni.

  VastaaPoista
 3. Heh, harrastan täällä blogissa kommenttimodausta, lähinnä spammien välttämiseksi. Siitä syystä lienee bittiavaruuteen kadonnut.

  Kiitos kommenteista, ihanaa että joku muukin pitää paketoinnista ja arvostaa sitä! Stockalta tai netistä olen tutkaillut jo useamman vuoden, Stockmann ja Sokos höystettynä omilla mausteilla kääräisi paketit näissä kuvissa ja tunnelmissa.

  VastaaPoista
 4. Joo, huomasin tuon toisen kommentin jälkeen, että ne esitarkastetaan. :)

  VastaaPoista