torstai 22. syyskuuta 2011

Neuloen ja ommellen

Sain jonkinsortin ompelukärpäsen pureman ja kaivoin esiin vielä uutukaisenhohtavan ompelukoneeni. Hetki meni taas langoittaessa kunnes pääsin tositoimiin. Aiemmin ostamani tilkut Marimekon myymälöiden alasajosta päätyivät neulan ja langan uhriksi. Alunperin niistä piti tulla jonkinasteinen tilkkupeitto, mutta hautasin idean tylsyyden varjolla. Niinpä tilkuista tuli kalenterin suojus. Ja kyllä, silittäminen kyllä auttaisi kaunistamaan tätäkin projektia, mutta kukas nyt jaksaa silitellä..
Ehkä noita saumojakin olisi voinut suunnitella ensin, mutta tulipahan oman näköinen. Sellainen minä olen, teen ensin ja suunnittelen sitten. Pitäähän sitä nyt kokeilla onnistuuko ajatus! Kaikenkaikkiaan ihan hauska projekti treenata saumojen yhdistämistä. Ostin nimittäin muiden bloggaajien tavoin muutaman kirjan alennusmyynneistä ja tunikoita tullaan tekemään varmaankin joululahjoiksi. Myös virolaiset huivit saanevat tulta alleen nyt kun kirja on oma.

Muistatteko sen ihanan suklaanvärisen lankavyyhdin jonka ostin rahattomana? No tässä se nyt muotoutuu. Mies halusi heti toiset sukat jotka ajattelin piilottaa pukinkonttiin, vaikka mies tietääkin asiasta. Nämä ovat rpm -nimiset sukat. Ihan hauska kuvio neulottavaksi, telkkarineule.

Päätin että näistä elintarvikevärjäilyistä saa oivat jämätossut. Näissähän väri ei pysy, joten niiden pitää olla paikassa jossa se ei häiritse. Parveketossuissa nämä lienevät kuin omassa elementissään. Ajattelin kokeilla virkkausta fiiliksen mukaan. Jatkoa seuraa..

Löysin taas lisää jämäkeria projekteihin. Pitäneekin kuvata se edellinen projekti kunhan saadaan kunnon valaistus.

Ensimmäisen SNY-paketin deadlinekin lähestyy. Kiirettä siis pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti