sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Vihreänä kateudesta

Isoveljeni pyysi että tekisin hänelle mahdollisimman vihreät hanskat. Villalankojen syksyn trendivärit eivät onnistuneet säväyttämään, joten turvauduin akryyliin. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, kyseinen akryyli ei ollut aivan kamalaa neulottavaa.
Lankana Marks & Kattens Carolina, lankaa hieman yli kerän. Puikot neloset. Tuli suhteellisen hienot vaikka itse sanonkin. Akryylihanskoiksi ihan mallikkaat. Langan väri toistuu huonosti, tosi asiassa väri on kirkkaampi ja akryylimpi :)

Muistatteko muuten kun tein kesällä ne yhdet toiset vihreät hanskat? Niiden ohje on nyt löydettävissä täältä:
Muutenkin kiva kirja, suosittelen! Näemmä Ullakin on arvostellut teoksen. Ja kyllä, neuletiheys puuttuu ohjeesta, aika loppui kesken :P Kirjaa voipi tilata esimerkiksi täältä. Ja juu, ihan on ensimmäinen kirjoitettu ohje, jota ei kukaan ehtinyt tarkistaa. Jos siis löydät virheen, ilmoittele niin kurkataan läpi. Aika perushanskat jokaiselle joka on joskus pitänyt puikkoja kädessään ja muotoillut niillä jotain onnistuneesti. Ohjeen tarkoituksena olikin innostaa, ei kahlita.

Huomenna aion panostaa siivoamiseen ja ehkä valokuvaukseen ulkosalla. Haluaisin näyttää teille muutaman aloitetun ja ainakin yhden valmiin työn. Tämä kuukausi on ollut aivottomien neuleiden kuukausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti