tiistai 21. elokuuta 2012

Jamaikan salama ja näppilämmittimet

Kuten lupasin, seuraavaksi neulottuja asioita.

Näistä nähtiinkin jo huonovaloinen kuva keskeneräisenä. Vauvan näppilämmittimet eli lapaset. puikot kolmoset, lankoina omia jämiä eri seteistä. Valkoinen lienee Novitan Woolia, lila Boneseista ylijäänyttä Mokkasukkaa. Toivottavasti menevät käyttöön, melkoisen suloiset kun ovat.

Tässä Jamaikan salamaksi ristityt sukat. Puolitoista sukkaa valmistui Berliinin reissun aikana, loput neuloin loman aikana kotona. Ihanan pehmeää lankaa tuo vihreä, sain sen Taikapallovaihdosta. Keltainen on jotakin iänikuista seiskaveikkaa haalentuneena. Toimiva kokonaisuus, leveät ja pehmeät jalassa. Taidan lahjoittaa nämä jollekin sellaiselle tyypille joka kaipaa arkeensa luksusta. Ja joka pitää näistä väreistä. Tai ehkä pidän nämäkin itse. Mene ja tiedä. Nelosen puikoilla neulominen sujui kuitenkin joutuisasti sillä aikaa kun mies kuorsasi hotellihuoneessa.

Olen viime päivinä tyhjentänyt puikkoja muutenkin, luvassa on meinaan Sukkasato, johon ajattelin osallistua. Ehkä joululahjatkin näin sitten valmistuvat ajallaan. Katsotaan.


2 kommenttia:

  1. Nuo Jamaikan salamat ovat kyllä nimensä veroiset!
    Aika hassua, en ole ikinä tehnyt vihreitä sukkia; ehkä olis aika!

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitoksia! En minäkään muista tuon värisiä sukkia ennen tehneeni! Se noissa vaihdoissa on hienoa, saa sellaista lankaa jota ei itse ehkä ostaisi :)

    VastaaPoista