sunnuntai 19. elokuuta 2012

Viileämpiä värejä

Silmukkamerkkitehdas on jälleen päässyt vauhtiin. Parin viime päivän aikana olenkin pyöritellyt sormien läpi muutaman setin.

MYYTY. Ensimmäisenä "Esihistorialliset ystäväni". Helmet painavahkoa muovia ja saurukset tibetan silveriä. Jälleen kaksi hieman eriväristä helmeä erottumaan joukosta.

MYYTY.Toisena "Kesäpöllöt". Helmet lasia ja pöllöt tibetan silveriä. Hieman painavemmat merkit jykevämpään neulontaan, kaikki samanlaisia. Suloiset, eikö?

MYYTY.Kolmantena "Talvimaatuskat". Helmet painavahkoa muovia, maatuskat tibetan silveriä. Kolmen värisiä helmiä helpottamaan neulomista.

Neljäntenä "Lukolliset". Jälleen erivärisiä, painavahkoja muovihelmiä ja tibetan silveriä.

Kaikki nämä myynnissä, mikäli haluat näistä jonkin setin omaksesi, kommentoi alla tai lähetä sähköpostia: kaukaahaettu (ät) gmail piste com. Hinnat 6e/setti sisältäen postikulut Suomeen.

Juu, kyllä niitä neuleitakin on valmistunut. Odottakaapa vain. Tätä neulojaa puhuttelevat tällä hetkellä myös pihdit ja helmet, joten koittakaa kestää! Ensi kerralla luvassa myös ainakin yksi neule.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ne on vielä vapaana mikäli kiinnostaa, vinkvink :)

   Poista
 2. Aivan ihania kaikki, mä ainakin haluan dinoja, kun syksy tulee ja alkaa enemmän neulotuttaa. :) Jos dinot on menneet, niin lukot ja avaimet on kanssa kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ovat vielä vapaana, mitkäs pistetään? Laita mulle mailitse tiedot niin saat postia vielä tällä viikolla!

   Poista