keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tähtienvälinen silityskirja

Tilasin jo aikoja sitten kangasta Spoonflowersilta. Yksi niistä oli jo alkuun mietitty lahjukseksi vauvakotiin, jossa isä jakaa kanssani fanituksen kohteen. Tähtien sota -elokuvat ovat olleet meille jo pienestä tärkeitä, ja niistä onkin muodostunut meille jonkin sortin yhdistävä tekijä jo teini-ikäisenä.

Kangas oli onneksi jo valmiiksi lajiteltu eri sivuihin, ne tuli vain ommella yhteen. Kysyin anopilta, josko jotain kannattaisi sivujen väliin laittaa, ja neuvoksi sain kovikekankaan hankkimisen. Ei kovike helpottanut ompelemista, mutta kannatti laittaa. Sivut kun ovat paljon tukevammat näin.

Sivut ovat kyllä niin suloisia. Haluaisin tehdä itsellenikin tuommoisen, ellen olisi niin kovin surkea ompelija. Tein tuota nelisen tuntia. Nelisen tuntia! Käsittämätöntä. Mutta toisaalta yritin silittää koviketta kiinni ainakin tunnin, lähes tuloksetta. Vaikka tein kaiken mitä piti. Äh. Ehkä me ei vaan kovikkeen kanssa tulla toimeen.

Sivut eivät ole tasakokoiset eikä ompelujälki ihan priimaa, mutta toivon aiheen ja lämpimien ajatusten olevan tärkeämpiä saajalle. Ei noita kauhean monella varmaan täällä päin ole. Ainakin ompeleet on tehty vauvaa ajatellen, eivät ne ihan heti irtoa käytössä. Seuraavaksi aion ommella ihanan aikamatkustuskirjani ja tietty pikkunörtin ekan oppikirjan. Ne odottavat seuraavaa inspistä hyllyssä.

Spoonflowers muuten tekee nykyisin myös custom-tapetteja ja vinyylitarroja. Ehkä siisteintä ikinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti