sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

How I met your mother -maratooni

Juhannuksesta alkaen olen katsonut aivan liikaa Netflixiä. En kuitenkaan osaa enää katsoa oikein mitään televisiosta ilman neulomista, joten tässä viikon aikana on tullut neulottua yhtä sun toista.

Jep. Ne sattuvat silmiin. Ei ehkä ihan noin paljon, mutta silti.

Ehkä myös matto sattuu silmiin näissä kuvissa. Täällä etelässä on satanut koko päivän ja valtava pilvimassa on tukkinut taivaan, joten kuvia jouduttiin muokkaamaan jonkin verran. Tosin värin on aika lähellä aitoa.

Kerä Mondial Merinos Extraa löysi tiensä kotiini veljeni kautta, joka kävi koulumatkalla keväällä. Jotenkin lämpenin langalle ja harkitsin pitkään mitä kaikkea väristä olisi voinut tehdä. Päädyin kuitenkin sukkiin. Ensin ajattelin myydä nämä, mutta katsotaan päätyvätkö ne nyt kuitenkin omiin jalkoihin. Jotain kiehtovaa näissä on. Näitä on neulottu riparilla, sairaalassa ja erinäisissä muissa paikoissa, ja ne valmistuivat lopulta juhannuksen loppumetreillä.

Seuraavaksi puikoille pääsivät nämä. Omistan kuitenkin vain yhden kerän Frog Treen Pediboo -lankaa ja kuten arvata saattaa, toinen sukka jäi hieman kesken langan loputtua. Tiesin tämän todennäköiseksi vaihtoehdoksi, mutta en omista tällä hetkellä muuta tiukkakierteistä lankaa, joten yritän kovasti kerjätä jostakin pientä nöttöstä saadakseni nämä valmiiksi. Ärsytys on kova, sillä lanka on i-ha-naa! Mutta näihin palaamme kunhan saan tiukkakierteistä, oranssiin sopivaa lankaa käsiini.

Nämä aloitin tänään. Juhannuksena aloittamani How I met you mother -maratooni on jo kahdeksannessa kaudessa ja alan olla epätoivoinen tuon oman varastoni kanssa. Onneksi jämälangat huutelevat aina välillä päästä puikoille. Niin kävi tässäkin tapauksessa. Katsotaan riittääkö lanka sellaisiin sukkiin jotka itse haluaisin. Ihkuraitasukat kun tekivät viimeisen reissunsa leirillä. En jaksanut enää paikata sukkia, kun neljäs reikä lähes samassa kohdassa sai pohjan tuntumaan ikävältä jalkojen alla.

Muutama päivä vielä ja saan tietää olenko syksyllä yliopiston kirjoilla vai aloitanko jotain aivan muuta. Siitä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti