tiistai 3. kesäkuuta 2014

Operaatio ihan tavalliset sukat

Otsikko kuulostaa Kokoomuksen vaalilauseelta, mutta ei hätää, postaus ei ole poliittinen.

 Kävin eilen pääsykokeissa, kahden kokeen verran vieläpä. Olen puoli vuotta yrittänyt on/off-tyyppisesti lukea kahta laajaa aineistoa ja valmistautua. Kotimme seinät olivat täynnä erilaisia muistilappuja ja kirjat seilasivat mukana repussa vähän kaikkialle. Eilinen alkoi liian aikaisella kotoalähdöllä, jolle naureskelin tajuttuani sen bussissa. Mutta oli aikaa aamiaiselle.

 Ensimmäisen kokeen jälkeen olo oli huomattavasti helpompi. Kysymykset eivät olleet mahdottomia, vaikken täysiä pistemääriä varmasti saanutkaan. Lounaan virkaa toimitti kyseisen kuvan annos, jonka söin odotellessani toisen kokeen alkua.

Olin ainoa neuloja, ainakin odotushetkellä ennen toisen kokeen alkua. Operaatio ihan tavalliset sukat on päässyt ensimmäisen kantapään yli. Lankana on Colourmartin jonkin sortin merinoa, jonka sain aikoinaan kaverilta kitaransoitto-opetuspalkaksi. Sitä on ihanaa neuloa. Ja koska jännitys oli käsiin asti tunnettavissa, neulominen oli oikein rentouttava toimenpide.

Toisen kokeen kanssa ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta ainakin yritin. Läpipääsyyn vaaditaan tietty pistemäärä, joten en odottele paikkaa tuon kokeen tuloksena. Vielä yhdet kokeet pitäisi käydä perjantaina ja toivottavasti joku näistä kevään kokeista tuottaisi opiskelupaikan. Tämänhetkinen työ on ihan mukavaa ja antoisaa, mutta opiskelu ja alanvaihto mahdollisuutena houkuttaa huomattavasti enemmän. Operaatio ihan tavalliset villasukat seuraa kuitenkin mukana myös perjantaina, ehkä silloin sukalla on jo kaverikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti