tiistai 1. helmikuuta 2011

SNY

Hirmuisen kivaa kun on Salainen neuleystävä. Tai siis oikeastaan kaksi. Pidän kaikenlaisesta salailupostista ja rakastan pakettien rakentamista, tää juttu on aika lailla kuin minulle tehty! Sormet ihan syyhyää kun haluaisin tehdä kaikenlaisia idiksiä. Appuuva!

Jaan kanssanne vielä heilahtaneen kuvan tossuprojektin tiimoilta. Lankana on joku Novitan vanha lanka, lankakerien tuhoamista siis. Kuusi palasta tuossa on kasassa. Ehkä kahdeksan saan tuosta kerästä, loput tulevat jollain muulla värillä.

Baktus on jo puolivälissä. Pidän sitä reissuneuleena työmatkalla ja usein moni tuijottaa kuin hullua. Onko se nyt muka niin outoa että joku neuloo? Ihan kiltistikin vielä olen ja ruusupuisilla puikoilla ei kuulu kilinää. Harmittaakohan muita kun niillä ei ole omia neuleita mukana?

4 kommenttia:

 1. Taikapallo on lähdössä postiin. Teippasin paketin ja muistin sitten, että olisi pitänyt varmaankin langasta kertoa. Lanka on Tekstiiliteollisuuden kampavillaa ja muistaakseni sitä on 290 grammaa. Toivottavasti pidät pallosta.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä! Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 3. KIITOS! Pallo tuli tänään ja se oli aivan ihana!!! bloggaan myöhemmin blogiin kuvat.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Mietinkin oliko tullut jo perille. Hyvä että tykkäsit!

  VastaaPoista