torstai 24. tammikuuta 2013

Älä niistä nenääsi

Odotin neljä kuukautta puhelua, jotta pääsen leikkaukseen. Perjantaina puhelin soi ja leikkaus tapahtui tiistaina. Luulin pääseväni helpolla jälkikipujen ja kaiken kanssa, mutta ei. Eilinen meni sängyn pohjalla ja yö oli muutaman tunnin unen mittainen. Toipumiseen kuuluu myös yksi jännä juttu; niistää ei saa noin viikkoon. Vaikean tästä tekee se, että leikkauksen takia nenä on täynnä kaikenlaista ylijäämätavaraa. Tässä sitä nyt siis ollaan, kovasti sairaslomalla.

Noh, jotta blogi ei jäisi ihan tauolle, näytän taas muutaman keskeneräisen työn. Näitä kun riittää..
Muutama sukkapari kesken. Edelleen. Kunhan nenä taas toimii, voin koskea näihinkin. Varsinkin tuo valko-beige-harmaa kaveri erittää villapölyä, jota en voi vielä hengitellä. Punaiseen taas ei ole kovinkaan paljon motivaatiota.


Neukkareita varten väänsin itselleni yötä myöten silmukkamerkit. Lopulta en edes neulonut tätä siellä, vaan lähinnä matkoilla. Viime viikonloppuna kävin keikkamatkalla Jyväskylässä, ja junassa muotoutui kaksi kuviokerrosta lisää. Menossa Pomme de Pin (ravlink), monissa muissakin blogeissa näkynyt villatakki. Ja vieläpä ensimmäinen villatakkini itse tekemänä. Melko hurjaa, sillä pari vuotta sitten en edes ajatellut saavani aikaiseksi kokonaista villatakkia. Ja nyt se on puikoilla. Niin se into kasvaa ja kyvyt muotoutuvat.

Katsotaan josko saisin joskus jotakin muuta aikaiseksi kuin ostoksia ja keskeneräisiä asioita. Ehkä tämän sairasloman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti