sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pienenpieni postipaketti

Lumoava Lanka siis lopettaa toimintansa, ja siihen liittyen myös nettikauppa koki alennusmyynnin. En voinut vastustaa kiusausta, ja siksi kotiimme matkusti Oulusta monen monta vyyhtiä lankaa.

Olen neulonut Purelifesta ennenkin, jonka vuoksi en voinut jättää näitä ihania harmaita Ouluun. Neljä kerää riittänee vaikka mihin!

Nämä kaksi kaverusta ajattelivat neuloontua villahousuista jääneen harmaan kanssa joksikin. Ehkä pitkiksi säärystimiksi. Tai sitten joksikin muuksi. Myönnän näiden olleen pieni heräteostos, mutten kadu. Peruslankaa kun voi käyttää vaikka mihin.

Lupasin ystävälleni joululahjaksi sukat, joiden värin hän saa toivoa. Voitteko kuvitella, että koko varastossani ei ollut yhtäkään violettia kerää lankaa kokonaisiin sukkiin riittäväksi? Niinpä! Onhan sitä lankaa kuitenkin melko monta vyyhtiä. Tämä kyseinen kerä kuitenkin ehti mukaan Jyväskylään, joten siitä on jo verotettu yhden sukan verran. Mutta tästä tuonnempana lisää, kunhan sukat valmistuvat kokonaan.

Näiden lisäksi ostin vielä kaksi Succaplokkia, sukkien blokkaamiseen koossa S ja L. Nyt omistan sitten kokonaisen sarjan. Mukana tuli myös nappeja, jotka nekin lämmittivät sydäntä. Vielä muuten ehtii ostoksille, mikäli mielii!

Tämä on muuten 200. kirjoitukseni tässä blogissa. Ei huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti