sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Raitaa ja väriä

Päätin tehdä sukkia langoista joita voisi raidottaa ja joista ei jäisi kovin paljon jäljelle kun sukat ovat valmiit. Raitojen kanssa nautin neulomisesta, sillä niistä näkee melko helposti edistymisen. Välillä olen nautiskelijan sijasta suorittaja ja sukkien kohdalla suorittaminen onnistuu.

Näihin sukkiin sujahti valkoista Siljaa ja punaista Nallea. Valkoista jouduin etsimään keskeneräisestä työstä jota purin. Nallea taas tuntui löytyvän vähän joka puolelta. Muutamia grammoja molempia jäi vielä käyttöön.

Puikot taisivat olla 2,5 ja jälki oli ensin melko peltistä. Kastelun ja pingotuksen jälkeen näistä tuli kuitenkin todella pehmeät. Koon 36-37 sukat oli hyvä tehdä ja oli jännä tehdä pitkästä aikaa jonkin muun kuin oman jalan kokoiset sukat.

Valmiiksi sain myös musta-valkoraidalliset sukat. Valkoinen taisi olla luonnonvalkoista Jannea ja musta lienee Viking Villeä. Näidenkin lankojen ostosta on hetki jos toinenkin..

Nelosen puikoilla ja kahden kerroksen raidoilla näistäkin muotoutui ihan mukavat sukat noin 39 koossa. Näille on mielessä jo ottaja, mutta katsotaan muistinko jalan koon oikein.

Seuraavaksi katsellaankin sitten yksiväristen sukkien menoa. Siitä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti