sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevät

Tänään ulkona kävellessä tuoksui ensimmäisen kerran kevät. Ei se kamala koirankakkahaju, vaan se ihana kostean mullan ja ruohonjuurten tuoksu, joka on tuttu jo lapsuuden keväistä. Tänä vuonna se tuoksu on tullut niin myöhään, että pelkäsin sen jäävän yhdessä kesän kanssa kokonaan välistä. Onneksi kevät on taas tullut.

Kevään myötä valmiiksi tulivat myös keväiset sukat. Lankan käytin Hemtexin lankaa, joka on kyllä villaa all the way. Saa nähdä kestääkö käyttöä.Kuvassa muuten jalkani näyttävät ihan ankan räpylöiltä. En olekaan tajunnut että nilkkani ovat noin laihan näköiset tuosta näkökulmasta. Hämmentävää.

Tässä jälkimmäisessä kuvassa värit näyttävät aidommilta. Kolmosen puikoilla koin pientä toisen sukan syndroomaa, mutta valmistuivat nämä kuitenkin. Ja kyllähän ne lämmittävät mukavasti jaloissa. Ajattelin nimittäin huomenna mennä ulos Converset jalassa. Ehkä villasukat kuitenkin vielä kengän sisässä. Nämä ovat siihen tarkoitukseen melko täydellisen mittaiset villasukat.

Myös kitaraoppilaani on ollut keväisissä tunnelmissa. Sain nimittäin opetuspalkkana ihana projektipussukan täynnä pöllöjen kuvia! Ja juuri sukille sopiva ihanuus! Tämän kanssa kelpaakin jo ajatella tulevia kevään ja kesän työtehtäviä. Jipii!

1 kommentti:

  1. Parasta keväässä on kyllä just tuo lumen alta paljastuvan maan tuoksu :)

    VastaaPoista