keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Lämpimäiset

Pääsiäinen oli muutenkin tuottoisa kuin villatakin valmistumisen suhteen. Tein villatakki -ärsytyksessäni myös muutamaa UFOa eteenpäin, ja yhdet villasukat sain valmiiksikin.

Nämähän odottivat Sukkasadon lopulta aina 2. pääsiäispäivään asti valmistumista ja lankojen päättelyä. Lankana toimi äitini kirpputorilta bongaamat langat, jotka pölisivät pesunkin jälkeen niin paljon että ne aikoinaan jäivätkin ufoutumaan. Käytin myös ensimmäiseen sukkaan liikaa valkoista lankaa ja jouduin kompensoimaan toista aika tavalla. Puikot olivat neloset ja omasta päästä tein fiiliksen pohjalta. Tuli passelit juuri omiin pohkeisiin ja nilkkoihin.

Aion kyllä käyttää näitä taas ensi talvena. Nyt ne nimittäin ovat jo liian lämpimät. Paitsi jos tuo keli tuolla ulkona päättää kääntyä miinuksen puolelle. Toivottavasti ei. Toisaalta, viileällä on mukavempi neuloa. Hm.. Ehkä sittenkin olen enemmän kevät- kuin kesäihminen. Ainakin neulomisen puitteissa.


4 kommenttia:

 1. Ihanan pitkät varret sukissasi!
  Minun pitää ruveta tekemään itsekin pidempi varsia sukkiin, olen vähän kyllästynyt kovin lyhyisiin sukanvarsiin, mutta en jaksa aina tikuttaa, jos on kovin pienet puikot, mutta tykkään itsekin tehdä 4 mm puikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sama ongelma täälläkin, ei jaksaisi tehdä vaikka haluaisi pidemmät varret. Onneksi on noita paksuja lankoja ja kunnon puikot. Valmista tulee nopeasti!

   Poista
 2. Aivan ihanat villasukat! Värit on ihan nappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä näistä tykkään itsekin, kun vähän ensin totuttelin. Aika retrot värit nämäkin.

   Poista