lauantai 12. maaliskuuta 2011

Marinoituja teoksia

Sain vihdoin valmiiksi muutaman ikuisuusprojektin. Ensimmäisenä niistä valmistuivat Fasset-sukkina blogissa tunnetut sukat, jotka nimesin uudelleen Noin niinkun melkein-sukiksi.
Ihan kivat, koko on ihan nappi. En enää muistanut miten olin tehnyt kantapään, joten toinen sukka meni tiimalasilla hieman erilailla kuin ensimmäinen. Samapa tuo, itselle kun tulivat. Värit ovat niin jännät, ettei noita muille kehtaisi antaakaan. Tosin työpalaverissa muutama kehui juuri väritystä.

Lankana siis Regian Kaffe Fasset designlinjan lanka, puikot 3. Vuoden verrankohan näihin lopulta meni?

Toinen ikuisuusprojekti on ollut laatikon pohjalla päättelyä vaille valmiina.
Kasvoja varten nämä on tehty, puhdistuskukkasia siis. Langat on vihdoin päätelty ja kukat valmiita käyttöön. Käytin lankaa aikoinaan ystäväni häälahjaan, torkkupeittoon. Projektista jäi muutama kerä yli ja näitä tein. Muutaman kukan olen aikoinani antanut pikkusiskolle testiin. Kotiin näitä jäi kahdeksan kappaletta.

Sateenkaarikämmekkäät ovat kuivumassa, pesin ne varmuuden vuoksi ja ajattelin laittaa ne pakettiin.

4 kommenttia:

 1. AAAAH mitkä ihanat värit noissa sukissa

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos! Fassetin suunnittelemat langat ovat kaikki tämän tyylisiä, rohkeita ja värikkäitä. Niitä voi ihan hyvin vielä löytyä alekoreista ja muualta.

  VastaaPoista
 3. Tosi makeet sukat! Onko tuossa Regian Fassett-langassa materiaali yhtä herkku kuin väri? Vaikka kaikenlaista neulottua olen tullut kokeilleeksi, noihin puhdistustyynyihin en ole vielä lähtenyt. Toimivatko hyvin? Täytynee joskus ottaa jämälankanyssäkät tehokäyttöön ja kokeilla. T. SNY

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Eniten Regian sukkalangoissa pidän just laadusta. Tiukkakierteistä ja kestävää kamaa, suosittelen ainakin noita villin värisiä.

  Puhdistustyynyjä en ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta moni tuttu on kyllä tykännyt. Konepesun kestävät ja usein ihan kivan väriset lappuset ovat myös ekologisia pitkän käyttöikänsä puolesta. Jämälangat vaan käyttöön!

  VastaaPoista