sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Rohkelikko ja muita koottuja kertomuksia

Päivitysinnostuksen takia pääsette kurkistamaan vielä muutamaa jo aloitettua neuletta. Ei hätää, lisääkin on. Ne vain tuntuvat löytävän kameran eteen aina silloin kun muistikortti on jo lukijassa tai kameran akku vetelee viimeisiään. Eipä tuo aurinkokaan kovin usein pilkahda niin että minä ja neuleet olisimme samassa paikassa yhtä aikaa. Keinovalon alla otettuja kuvia siis.

Galileot (ravlink) osa kaksi, työnimeltään Laavahanskat. "Jo" tässä vaiheessa. Päätin pitkän tauon jälkeen taas tarttua näihin Potteria katsoessa. Edelleen kiva projekti, mutta aikaa vievä. Tunnissa saan tehtyä ehkä kymmenen riviä kun koko ajan pitää tarkistaa että missä sitä taas ollaan. Toiset Galileot ovat teloilla ties kuinka pitkän aikaa. Niihin meni inspiraatio.

Simple Yet Effective (ravlink) Laura Chaulta. Nam mikä lanka. Rakastan. Tuo on siis se Araucanian Ranco Multi, jonka ostin jokunen aika sitten. Tämä kulkee reissuneuleena mukana, siihen kun en varsinaisesti ohjetta käytä. Valitettavasti parempia kuvia ei ole saatavilla vielä. Myöhemmin sitten.

Muun muassa näillä on siis menty eteenpäin. Lisää toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti